Inlägg av anon9781

Inlägg som anon9781 har skrivit i forumet

1

Jag är kristen och tycker att detta är pinsamt! ....ska dom sluta med Science Fiction film oxå...och barnprogrammen är inte så verkliga...snälla ...DET ÄR ETT SPEL!!!

Det där är ju folk som bara vill ha uppmärksamhet!

"Wonderboy" och "Bubble & Bobble" är spel som ska vara på den listan!

Det ska inte gå ut på att vara snyggt ....det ska inte gå ut på att ha en schysst story ....Det SKA gå ut på att ha underbar körkänsla, det har inte nfs haft sen NFS III hot Pursuit!

2 dagar efter 18 års dagen :D...Guld

Längtar redan ...Är inne på säsong 2027 i mitt karrärsläge!

Nu kommer skrytet:
Jag har inte förlorat en enda match på 3 säsonger, jag kör på världklass, världsklass. Den senaste säsongen släppte jag inte in ett enda mål, den här säsongen har inte ens gått halva och har fortfarande inte släppt in nåt mål.

Nu till faktan:
FIFA 09 måste köpas för att spelas på internet och få ordentligt motståd! ....?

Så sjukt underbart!!!!

Skrivet av Frazz:

Kul tävling. Synd att man aldrig lyckas vinna bara

håller me :(:)

hoppas de blir minst lika bra som de ser ut.
har redan beställt det.

Skrivet av pimpim:

jag behöver hjälp med manager läget i spelet.
Jag har spelat 5 säsonger varav 3 med bayer leverkusen och vunnit ligan 2ggr av dom och uppfyllt alla mål men ändå så när jag vill byta liga och ta över ett annat lag så kan jag inte ta över lag med mer än 4 stjärnor. Hur måste man göra för att ta över tex man utd och inter och liknande lag??

starta om och spela som det laget istället :P....

aa den låten e bra den

sitter fortfarande och spelar vanliga hl1 mot mina kompisar iband... springa runt på crossfire och bounce :P....finns inget spel som slår detta :P........kan knappt vänta till detta kommer och om det inte kommer då kommer jag göra det själv

1