Inlägg av anon98

Inlägg som anon98 har skrivit i forumet

Är det bara för mig som "köp online" sajten är nere? Är tanken att den ska komma upp vid midnatt också?

*edit* Nu funkar den igen

Jag var med i betan ett litet tag och är hyfsad på att spela, men absolut inte mer och MM-systemet fungerade faktiskt förvånansvärt väl. Iallafall när man hade lirat sisådär 10-15 matcher och det har fått kalibrera sig en smula. Då närmade jag mig en 50/50-position som iallafall jag tycker är roligast.

Inte kul att bara smiska nybörjare eller få dunderstryk av folk som är sjukt grymma.

Skrivet av KattFille:

Fallout-serien var en av de buggigaste spelen i sin generation. Det här spelet är om något, MINDRE buggigt än dom andra två var.

SKillnaden som många upplever var att i F1 och 2 var det främst en massa skriprelaterade buggar som kanske inte var jätteallvarliga. I fallout 3 crashar spelet ca 4 ggr/timma och ungefär varannan gång får jag starta om datorn.

Min dator är med råge bra nog för att köra fallout 3 och jag har uppdaterat alla drivisar och samtliga andra spel flyter som en dröm.

Skrivet av Appe:

Måste också klaga på hycklaren hoodkurt, påstår i en punkt att nästan alla vill döda en ala far cry 2 medans att i nästa säga att hela världen är crowded med npcs.

Du kan prova att slå upp ordet hycklare så förstår du nog hur fel ute du är med att använda det i detta sammanhanget. Ordet som du säkert ville ha använt var nog motsägelsefull.

Jag skrev "*Världen är sannslöst crowded. Det är folk och fä överallt.", folk och fä, dvs fä = djur av olika slag, varav samtliga djur (med något lätt räknat undantag är fientliga).

I min originaltext menade jag med undantaget för städerna, de är inte hostile, om du inte själv gör något dumt. Även om vissa NPC är lite glömska, eftersom Bethesda, naturligtvis inte vill att 15-åringarna ska fatta beslut som de inte sedan kan ånga. Blir nog lite väl mkt rollspel då.

Jag håller verkligen inte med snubben som skrev texten. Det finns mängder med irritationsmoment i spelet:

*Hanteringen av inventoryt är segt som fan och känns jätteklumpigt.
*VATS blir oerhört jobbigt snabbt.
*AI=Katastrof
*NPC:erna ser likadana ut, oavsett om de är arga, glada etc
*Nästan allt du möter är fientligt
*Karaktärerna rör sig oerhört fult
*Världen är sannslöst crowded. Det är folk och fä överallt.
*Alla raiders är grymt töntiga och springer runt och skriker samma jävla taunts hela tiden
*Spelet har buggat rejält vid flera tillfällen
*Konversationsmenyerna är skitjobbiga.
*Töntiga inslag, vissa personer går ej att döda osv

Sedan finns det naturligtvis positiva grejor också:
*Hyffsad grafik, för det mesta. Snyggt när det blir natt osv.
*Hyffsat falloutig stämning på vissa ställen
*Main-ploten är underhållande.

Totalt är detta faktiskt ett stolpskott dessvärre. Jag hoppades in i det sista

Det finns bra saker här, såsom miljöerna, musiken och delar av grafiken. MEN, dialogerna förefaller skitlama med askorta svar (på basis av det man fick se här), ansiktsrörelserna ser ut som skit utan koppling till vad personen faktiskt säger och fighterna ser faktiskt...tråkiga ut.

Sambo

Skrivet av CastorFiber:

Du vet vad de säger... helle en ögonlins i pizzan än pizz i ögonlinsen.

Haha, den var faktiskt jävligt bra

Skrivet av nj:

Annars så kan du ju alltid prata med Kompletts kundtjänst och se vad de säger, om du påpekar att du väntat i 2½ månad på en fungerande dator så finns det ju alltid chans att de visar lite goodwill.

Tack för svaret, jagh har försökt med dem, men de är inte intresserade av att vinna någon goodwill. De är synnerligen kalla och svåra faktiskt

Dock hade jag tänkt att häva köpet med stöd i konsumentköplagen snarare än distansavtalslagen.

Hävning av datorköp?

Hej

Jag har en fråga till någon som är juridiskt bevandrad. Jag har köpt en dator och den levererades först efter ca 7 veckor. När den kom så fungerade den dock inte pga ett trasigt moderkort. Därför fick jag köra tillbaka den för att den skulle repareras.

När jag fick tillbaka den efter ytterligare en tid var den totalt trasig och obrukbar pga att kylflensen och fläkten hade lossnat från moderkortet och farit runt i datorn och pajjat innandömet. Detta beror på posten eller på slarvig montering.

Problemet är att jag knappast kommer att få en ny dator innan det har gått säkert 10 veckor, vilket gör att en ny motsvarande dator kostar runt 2000 kr mindre än när jag köpte den. Det känns ju helt sjukt att jag ska behöva lida för att komplett.se eller posten tabbar sig.

Frågan är enkel, kan jag häva köpet och använda hävningspengarna till att köpa en bättre dator eller köpa en likadan och göra något kul för 2000 spänn? Någon som vet?

Man kan säga vad man vill om grafik, buggar osv, men det största problemet är att detta faktiskt inte var ett dugg kul. Varken mer eller mindre. Stor besvikelse

Skrivet av jonne_man:

Måste bara säga att, visst det är föräldrarnas fel att barnen blir sådär men tyvärr är de inte direkt man kan ändra på. Det finns dåliga människor som i vissa fall får barn som också blir dåliga människor. Man kan inte direkt införa ett "förälder test" eller något liknande. De etiska problem som uppstår om man vill förbjuda föräldrar att skaffa barn är ganska problematiska.

Därför får man fokusera på vad skola, polis, socialen etc kan göra för att "städa upp" efter föräldrarnas misstag.

Givetvis har du en poäng i detta, men en del av min tes är att även om föräldrarna är kassa, så kan vi övriga "vettiga" vuxna i samhället styra kidsen på rätt spår. Genom engagemang och kontakt med de unga. Det finns trotsallt många ungdomar som har andra förebilder än sin föräldrar

Hmm...Detta har verkligen kickat igång en redig debatt. Jag kan förstå faderns agerande! MEN man kan inte skjuta folk hursomhelst. Jag vill inte leva i vilda västern! Sedan är det lustigt att det just nu pågår en hel del debatter om vad samhället ska göra, och då brukar det oftast talas om en samverkan mellan skola, polis och sociala myndigheter. När jag hör detta blir jag förfärad, varför talas det inte om FÖRÄLDRARNA?!

Men alla ni som är upprörda i forumet här, observera att i stort sett samtliga problemkids (och många andra kids som mår dåligt för den delen) har en och samma gemensamma faktor, de saknar kontakt och förebilder inom vuxenvärlden. Överhuvudtaget är det ett enormt problem att ungdomar idag har så lite kontakt med de vuxna. Vad kan vi då göra? (dvs vi här som är lite äldre än…Säg över 20 år i alla fall)
- Engagera er i ungdomarna
- Nattvandra
- Engagera er i föreningslivet
- Prata med ungdomarna

När ni får egna barn ska ni ha någorlunda koll på vad de gör och se till att ni engagerar er i deras liv. Ställ er inte utanför! Om ni får signaler på att era barn har gjort något som inte är bra, gå till botten med den, vifta in bort det.

Lämna för fan inte ungdomen vind för våg, för de klarar inte det. Givetvis ska de bli självständiga, men ett visst mått av vägledning behöver alla människor

Jaja, försök släpp nummer 2 innan ni börjar snacka om 3:an

Ska bli intressant att se den färdiga produkten, men som det ser ut nu blir knappast mother shipet overpowerd. De nerfade ju det ganska rejält för ett litet tag sedan. (plockade bort wormholet).

Kul info, men det är väll fortfarande långt kvar innan det är säkert att information förblir sådan till releasen

Återigen en intetsägande intervju. Det framkommer igentligen ingenting nytt. Dessutom är det SAMMA jävla bilder som i VARENDA annan intervju.

*gäsp*, att läsa detta var 1 minut av mitt liv som jag inte får igen...Plus 20 sekunder att skriva detta då

Skrivet av FL3JM:

Tänkte skriva och fråga om man kan dela bunker med allierade kamrater (som också är terran då). Det skulle vara en händig funktion iaf och lite mera realistisk.

Vore riktigt nice. Glöm bara inte att ta alla svar med en stor nypa salt. Det är lååångt kvar i produktionen

Om detta är sant så är det givetvis förkastligt. Man kan inte börja ta lagen i egna händer för att man inte gillar en företelse. För då kan det balla ur snabbare än kvickt...

Inte illa, haft FZ som startsida i ca 8 år nu

Tycker dock att det har blivigt lite sämre på senaste året, inte minst i forumet tyvärr. Inte minst i allmänt spelprat

Dock är era speltest ypperliga