Inlägg av Carlbark

Inlägg som Carlbark har skrivit i forumet

det är mitt öde!

Releasen är väl starkast. Fick tag på spelet releasenatten och det slutade med en hälsovådlig mängd coop spelande som inte avbröts förrän jobbet trängde sig på morgonen efter.

Satan så roligt. Grattis!

Grym bevakning från er sida! Bra jobbat.

Får lite uppdrags idéer till ArmA iaf!

Skrivet av Ftmch:

Ska bli skoj att lira, men jag ska nog försöka hålla mig några veckor tills de första patcharna och eventuella moddarna har släppts, kommer ju ändå ha witcher-expansionen och lira snart.

Verkar ju rulla ut en del moddar från dag 1.

Gillar konceptet med Gerilla-biten, men sällan spel fixar det bra. Freedom Fighters är det som jag har varmast minnen av - lika cheesy som övriga 'Murica spel, men jävligt roligt!

Skrivet av MadMartigaN:

Det här är riktigt kul att titta på! Bra jobbat alla som var med.

Kul! Det kommer nog "kommentatorerna" uppskatta! Vi som spelade också såklart, men vi är lite upptagna med att slicka våra sår

Ny massiv Arma 3-batalj mellan Sverige och Finland

Hade Finnarna "on the ropes" denna gång och hade vi fått in lite mer resurser hade vi nog kunnat spela till lika första omgången. Oturligt nog fastnade stora delar i staden och pluggen var slut i helikoptrarna. Hade fruktansvärt roligt!

Andra omgången behöver vi inte tala om :D.

Skrivet av Remus:

Tråkigt det skall vara jävla Pissråttor. Hade hellre sett Chaos och Undead.

AMA dom höll på /r/games hintade både om det ena och det andra.

Skrivet av 2c1c:
Skrivet av Carlbark:
Skrivet av Castor.T:

Har för mig att det fanns en klan som hette just SSG i America's Army när jag lirade det, är det samma månne?

Svar nej. Vi har exklusivt spelat ArmA-serien sen 2009.

En annan fråga. Ryssarna(finnarna) använde dom Ak105? Med 5.45 ammo?

Det jag vill komma fram till är att jag upplevt 5.56x45 (ak5) och andra "mindre" storlekar på ammunitionen vara lite för klen i ArmA3.
typ 5 träffar i magen för att få ihjäl en fi med kroppsskydd. Var fallet det samma i denna video? Eller hur har ni löst det?

Förstår ju att det lätt blir en hel del bly i luften när 40+ pers öppnar eld men tänkte mest på dom stackars Svenskarna som opererade i mindre grupper.

I tester så presterar bössorna ganska likvärdigt, 20-50m håll så räcker det med 2-3 kulor i kroppspansaret för att bekämpa lede fi, oavsett kaliber. Däremot brukar man ha otur att träffa de stalinium beklädda sömmarna på rysk kroppspansar i COOP emellanåt. Ryssen framstår praktiskt taget odödlig.

Detta slapp vi som tur denna OP och handlar troligen oftast om träffa i pickan och lite sånt. De fördelar som ryssen eventuellt kan avnjutit är att den finska communityn sköt bättre på de längre avstånden än oss svenskar. Det skyller vi på vapenena såklart

Skrivet av Castor.T:

Har för mig att det fanns en klan som hette just SSG i America's Army när jag lirade det, är det samma månne?

Svar nej. Vi har exklusivt spelat ArmA-serien sen 2009.

Skrivet av Elixx:

Låter grymt, synd att ARMA III rockar typ 20 fps i MP. Mitt 980 Ti gör typ inget för spelet gentemot mitt HD7970.

Du spelar nog bara för skripttunga uppdrag i MP. Vi hade generellt ett snitt på 25-30 igår. Det blev några dippar när hela finska styrkan gjorde ett gemensamt eldöppnande, men i övrigt gled det på! VT5 och de konverterade ArmA 2 kartorna är riktigt snälla mot FPSen också.

Skrivet av Raid25:
Skrivet av Carlbark:
Skrivet av umegatron:

Vem vann?

Finnarna vann en "Minor Victory" dom lyckades ta 2 utav 3 objektiv. Finnarna är i giftigaste laget och presenterade ett riktigt giftigt motstånd för våra coop-vana grupper!

Men vi hade fruktansvärt roligt och bjöd på hårdnackat motstånd. Svenska sidan utgjordes utav www.ssg-clan.se, www.anrop.se och A3K. Finska sidan utgjordes utav http://www.armafinland.fi/

Ni borde skapa en samarbets match: Finland och Sverige emot Danmark och Norge som förr i tiden

Vi har kört några Joint Ops med AFI tidigare.

Första Op: https://www.youtube.com/watch?v=mlJLpjOFar4

Andra Op: https://www.youtube.com/watch?v=E4zJ9UAfjf0

Skrivet av conthox:

Sånt här är ritktigt roligt, synd att man inte har lika mycket tid som man önskar.

Skrivet av azynkron:

Har du Rambos som börjar köra sin egen grej så kommer det att haverera med Blue on blue som resultat.

Förlåt en som inte kan, men vad betyder "Blue on blue"?

Friendly Fire, dvs att man skjuter på egna. Inte bra mao.

Skrivet av Pjotor:
Skrivet av umegatron:

Vem vann?

Finland, såklart.

Nä men allvarligt. Jag såg den sista timmen av slaget live, och båda sidorna var så sjukt bra koordinerade (finska inspelningen finns här).

Jag fattar inte hur man kan hålla så bra koll på över 70 spelare samtidigt. Våra gamla 40-mannaraids i WoW var ju rena bordellen i jämförelse.

Finnarna tog initiativ duktigt i början när dom kunde fokusera hela sin anfallsstyrka på ett frontavsnitt. Vi hade förberett för en fördröjningsstrid och det var det vi fick - vi var tillbakatryckta i princip hela spelet.

Vi fick stopp på dom några gånger, men oftast bara korta stunder. Vi överskattade finnarnas snabbhet och deras spöklika framryckning gjorde att vi lyckades dela ut lite Blue-on-blue mot andra svenskar som vi antog redan hade blivit översprungna Många utav anfallen startade också med gigantiska rökridåer följda utav massiva skurar med bly från 5.45 till 30mm ammo. När dom slog så slog dom hårt, det var riktigt maffigt.

Dom fick betala hårt mot slutet när dom hade tagit mål 2 men dom hämnades ganska omedelbart med fruktansvärt välplacerade granatkastare.

Skrivet av umegatron:

Vem vann?

Finnarna vann en "Minor Victory" dom lyckades ta 2 utav 3 objektiv. Finnarna är i giftigaste laget och presenterade ett riktigt giftigt motstånd för våra coop-vana grupper!

Men vi hade fruktansvärt roligt och bjöd på hårdnackat motstånd. Svenska sidan utgjordes utav www.ssg-clan.se, www.anrop.se och A3K. Finska sidan utgjordes utav http://www.armafinland.fi/

Idag köttar vi TvT i en improptu finnkamp med 76 svenskar mot 76 finnar. Kom gärna och titta: https://www.youtube.com/watch?v=kK_9sBJL4UI

Nedan följer ett klipp som är mer redigerat än vanligt! Vi är inte riktigt nere på den optimala YT-längden på 3 minuter (ingen källa på det), men det är 24 minuter med intensiv njutning. Enjoy!

En riktig myrsimulator har, PÅ RIKTIGT, alltid legat väldigt högt på min lista.

Skrivet av Pa-pa-pastorn:
Skrivet av Carlbark:

Det är inte Pastorn-Pastorn va?

Jo det är det! Det finns ju bara EN Pastorn-Pastorn.
Om det inte vore för alla tidstjuvar och måsten skulle jag gärna spela mer organiserat, men som sagt, om arton år...då ska jag köra Arma VII dagarna lång.

Låter fint det, vi har dörrarna öppna om du vinner på lotto innan dess!