Inlägg av BryleCreem

Inlägg som BryleCreem har skrivit i forumet

Skrivet av kebbe:

Ganska tragiskt att spelare sitter och hyllar ett betalspel med battlepass+mikrotransaktioner som för bara några år sedan (Apex-lanseringen exempelvis) hörde hemma i free2play. Garanterar att utvecklingen leder till ”Vårt spel kostar 1500kr men för 500kr kan du spela med lite reklam”.

Mja, huruvida det är OK eller ej beror ju helt och hållet på hur mycket innehåll de kommer leverera postlaunch imo. Ett live service spel måste dra in pengar på något sätt för att rättfärdiga att de fortsätter jobba på spelet.

Antingen:
1) Ta betalt för uppdateringarna vilket ju leder till att man delar upp spelarbasen
2) Månadsavgift
3) Mikrotransaktioner.

Personligen föredrar jag att betala månatligen men mikrotransaktioner som i detta fall är inga som helst problem med, förutsatt att de leverarar nytt innehåll och fortsätter jobba på spelet givetvis. Jag kan grinda och köpa allt som finns i spelet(förutom en revolver) utan att spendera en krona.

Fy katten alltså! Råkat ut för liknande men vete katten om jag har några råd. Kanske bara ge katten i det och gå vidare?

Skrivet av Jaw_B:

Seasons är ju något som funnits sedan d2, och tycker implementationen av seasons i d3 fungerade exemplariskt. Så detta är jag glad att man tar vidare till d4. Seasonpass däremot är ett otyg som kan ta död på de roligaste spel

Vi är alla olika, season pass är för mig snarare något som gör att jag kommer tillbaka till spel. Är det uppenbar moneygrab med lite för pengarna kan det dock kvitta men tror inte blizzard kommer göra mig besviken.

Skrivet av Natrium:

jag sa väl det på ett dåligt sätt, jag menade aldrig att det skulle finnas "power" eller typ items att köpa för göra dig starkare, men skins och items menar jag typ fulla skins och items så som hästar och vingar etc, T,ex så tror jag dom inte valde att ha med hästar för att det behövas, det finns så många sätt dom kunde gjort det på men valde hästar för då vet dom det kan finnas möjligthet för oändligt med skins , utöver skins till vapen och rustningar.

Det jag personligen inte gillar med detta är att dom mer eller mindre medvetet ger oss skit ful gear vi kan få ingame för att köpa spelet och det "coolaste" och snyggaste kommer alltid vi behöva öppna plånkan för. Sällan man ser denna typ av spel som säljer skins där dina vanliga skins som finns i spelet är "bättre" än dom man kan köpa.

Nu är ju smaken som baken men kan inte påstå att armorn i betan är ”skitfula”. De allra flesta faller mig i smaken och varje klass verkar ha 10+ olika sets att mixa med

Finns där nån fz-guild/community man kan joina? Ingen hardcorespelare vad gäller raiding, mythic dungeons etc.. jag e gammal =D

Lol..spel skiljer ju sig på det sättet att du faktiskt själv skall spela för att få hela upplevelsen(i varje fall gäller detta mig). Musik/film är ju samma upplevelse för alla (oavsett vem som sitter vid ”ratten”). Sedan bidrar ju streamingen till att fler personer köper spelen, finns ju en anledning att företag sponsrar streamers med tillgång till deras spel.. Epic games (och andra spelutvecklare) har nog gynnats en hel deeel av detta.. sedan om utvecklarna får ta del av kakan i form av bonusar mm är ju upp till dem.

"Kommissionen menar att spel som Battlefront 2 och Overwatch kan vara skadliga för minderåriga, eftersom de innebär ett socialt tryck att spendera pengar i spelen. Och det är därför man inlett undersökningen."

Detta är väl egentligen inte kopplat till lootlådor/gambling? Om de istället säljer saker rätt av i spelen, dvs du vet vad du betalar för så försvinner ju inte ”socialt tryck”..

Skickat join request!

Skrivet av laban005:

Går det att tipsa om nyheter på andra sätt än genom nyhetstråden? För där var det väl jag som tipsade om nyheten, inte för att det spelar nån värst roll men blev lite nyfiken.

Spelläget är skitkul, problemet är att jag kommer väl aldrig mer göra någon progress i själva grundspelet, nu när det här spelläget släpps 😂

Man kan skicka in tips in via https://www.fz.se/kontakt (längst ned på sidan) vilket jag gjorde i detta fallet. Dock hade jag föredragit att man haft en länk "Tipsa oss" någonstans uppe på sidan (tog mig ett tag att hitta nu haha).

"Trots att han inte vann omgångarna.." Om jag inte missminner mig vann han faktiskt en runda(runda 2 tror jag). Det är fler vinster än 77 av de andra deltagarna!!!11

Skrev i den tidigare tråden men skriver även här då det säkert finns flera av er som fortfarande jagar en nyckel. Jag fick betakod genom att skapa ett svärd på nedan sida. Förmodar det fortfarande går.

https://scars.forhonorgame.com/en-GB/custom.html

För er som inte lyckas få en nyckel så fixade jag min invite genom att skapa ett svärd på nedan sida:

https://scars.forhonorgame.com/en-GB/custom.html

uhm, nyheten publicerades klockan 18.20 men utifrån innehållet så är som att den skall vara publicerad innan 17:00.

Mailet med betanyckeln jag fick står som skickat 16:58 trots att jag precis fick det (~19:05).

Har FZ en egen tidszon?

EDIT: Tack så mycket för nyckeln

Det är inte så att du kör med vsync 2 frames o därmed åker ned till 30fps och därmed känns det "sluggish"?

Skrivet av totte1015:

Jag får inte ens någon windows update-notifikation att jag kan uppgradera

Hade samma problem, trots jag kört alla uppdateringar etc och försökt med script för att få win10 "appen" att dyka upp så vägrade den.

Dock hittade jag att man kunde ladda ned/installera windows på egen hand. Så nu sitter jag med windows 10

Dock är det nog klokast att vänta på att få uppdateringen den "officiella" vägen som även nämns i artikeln.

Se länk:

http://www.cnet.com/how-to/jump-the-line-and-get-windows-10-r...

Skrivet av Stelefan:

Harry & Bryle har nu fått varsin key,
Finns fortfarande ett par nycklar kvar.

Tackar och bockar!

me plx!

Ignorera vad jag skrev, läste om ditt inlägg o såg att du prata om autoaim i dm.

Skrivet av Puscifer:

Jag tappade spellusten ganska snabbt p.g.a. auto aim i Deathmatch och Catch Up i Race. Om jag vill bli hållen i handen när jag spelar spel köper jag inte ett spel med 18-årsgräns.

Ang autoaim så kan du stänga av det, detta gör även att du enbart spelar med/mot personer som med har det avstängt så vitt jag förstått. Settings-controls-targeting mode - free aim. Första jag ändrade när jag startade spelet

tänkte smyga in en garantifråga här. Min ena handkontroll har börjat strula lite med ena spaken så jag undrar helt enkelt, vad är garantin på kontrollerna? (köpte allt i ett paketerbjudande från mediamarkt för mindre än 1 år sedan)