Inlägg av janssonn

Inlägg som janssonn har skrivit i forumet

Skrivet av baxtex:

Körde några minuter av SV, fattar inte grejen? Det är som vilken farmville kopia som helst med lite mer djup bara? 😂 Jag pysslar hellre med riktig odling. 😂

Aj det där gick rakt in i själen, förstår att vi alla inte har lika smak när det kommer till datorspel men citatet "Farmville kopia" aj aj vad ont det gör! 😂

Det är som att säga till någon som älskar LOTR att man inte förstår grejen och att det är som vilken Narnia kopia som helst.

10000- 11000 känns rimligt

Skrivet av robbis:

Egen erfarenhet så är olika USB sladdar ungefär lika dåliga som en limpa som är oskivad från butik. Det är helt random när man köper sladdar om dom klarar det man vill att dom skall klara... har ungefär 30 USB-C sladdar hemma men det är bara en som fungerar och klarar av att connecta min GoPro till datorn. Det spelar absolut ingen som helst roll vad du har för "nät"-del om du har en dålig USB-C

Absolut så är fallet, det jag tipsade om är dock inte en fristående nätdel utan en komplett laddare Vet inte om jag var lite otydlig men apparatkabel är den man sätter ifrån nätdel till strömuttag, kallas för "musse pigg" när det är 3 stift istället för 2

Eller är du ute efter en nätdel plus en USB-C till USB-C kabel?

Vet inte ens var min original laddare till decken är, jag kör med den laptop laddare jag har närmast till hands.

Vill minnas att det fungerade fint med en Lenovo laddare och de är i allt för dyra, nu är denna inte en original (Amazon länk) men är till utseende likt Lenovos, lite oklart hur lång kabeln är som jag länkande men tror den är 1,8m utan apparatkabel. Skulle du tycka att den "musse pigg" apparatkabel som medföljer är för kort så går en 3 meters på under 100 sek.

EDIT;

Skrivet av robbis:

Så du menar att jag ska besudla min steam deck med en apple laddare

Nu tar jag nästan illa upp, Macbook laddaren är nästan alltid närmast till hands! Dyra saker får gå hand i hand

Om spelet kommer det i slutet av 2025 så släpps det till konsoler som är 5 år gamla... Får hoppas för alla bästa att det kommer nya konsoler innan dess.

🔎 ZoomOut 2023-12-01: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

Ren skandal att de inte släpper mer innehåll, hostade upp $10 för spelet och inte fått ut mer än 20000 timmar speltid!

Trevligt! Första serien var en av de bättre jag sett.

Skrivet av GustavA:

Har ni vägarna förbi Oslo så ta en lunch på Mamma Pizza. Där är det fina italienska pizzor. Och pastarätter med för den delen. Kostar tyvärr en slant, närmare 300 med dryck.

Ser sjukt mysigt ut, blir att besöka. Tack för tipset!

Skrivet av lasseedsvik:

Har ni någon bättre att följa?

Har du kollat något på Gennaro Contaldo? Hel skön gubbe! https://youtu.be/0sETwU9j_nQ

Skrivet av Soulless:

De "skapade" ju pizzan och trots det kan de inte göra en pizza som är ätbar...

Instämmer helt! Av alla pizzor jag hunnit avverka i Italien så har inga varit magiska, dock väldigt fräscha men spelar ingen roll vad man väljer på pizzan så smakar det i slutet mjöligt bröd med olivolja.

Med Lauren Schmidt Hissrich meritlista som facit hur kunde hon ens få den positionen hon har idag?

Skrivet av Bobiri:

Uncharted kommer för sig självt, behövs ej styckas. 200kr och det är ditt.

Passar på det men mitt erbjudande står kvar, kommer inte hinna lira det inom den närmaste tiden och visste inte ens att spelet fanns på PC innan jag såg denna tråd.

Kommer nog någon annan själ som är mer sugen än mig ska du se.

Bjuder 170:- för Uncharted ifall du skulle stycka.

Hogwarts Legacy, Starfield och Avowed. Vet ej om Haunted Chocolatier släpps nästa år, hade annars varit högst upp på listan!

Skrivet av anon_333271:

Så, dom 2 sköna snubbarna från Katrineholm som bodde på våning 10. Runt 30 års åldern.. den ena kallades för "dansken". Dom käkade också brunch vid 10 tiden.

Någon som känner dessa?

Nej men jag söker också dessa herrar!

Efter Amazons slakt av Wheel of Time så var jag helt inställd att inte kolla på Ring of Power men när releasen närmade sig och internet hatet var enormt så bytte jag båt, bestämde mig att jag ska banne mig kolla och försöka gilla serien. Till en början var det inte en lätt uppgift då något som ligger långt ifrån hjärta är denna woke kultur som växt fram och förmågan de har att "måla" om den bild av saker och ting som författaren redan beskrivit. Har inte läst någon av Tolkiens böcker utan min tidigare bildvision kommer ifrån filmerna men det skapar en viss förväntan.

Två avsnitt tog det så var man fast, har svårt att förklara men upplever hela serien "mysig", absolut inget mästerverk men har verkligen sett fram emot de senaste avsnitten. Har stört mig rejält på en del saker men konstigt nog så inbillar jag mig att mycket går att klippa bort, det som tyvärr blir kvar är hur uselt de presenterar vissa karaktärer och platser. Ger serien 7/10, tror även på en förbättring till nästa säsong.

Haunted Chocolatier

Inte för att jag spelat något av de spelen men Arcane och Castlevania var sinnes bra!

Men herre j*vlar vad snyggt! Grymt jobbat!