Inlägg av IN*ecK

Inlägg som IN*ecK har skrivit i forumet

Skrivet av totte1015:

Hittar ingen gameplay på bossen, men jag vill minnas att "Vessel"s boss var tuff men fängslade mig totalt
https://youtu.be/dcYv_udaLlg?si=3oUfO4N9s3L9FKkG

Minns den som riktigt svår, dock mest på grund av väldigt låg FPS på PS3 där jag spelade.

Coolaste och mest minnesvärda är nog ändå Nameless King från Dark Souls 3. Även om sista bossen i Kingdom Hearts också har en speciell plats i minnet.

Skrivet av Nimafor:

håller #2 fps över grafik, kör alltid performance läge i konsoll spelen.

Jag brukar faktiskt skifta.. i utforskning quality, i strid performance i dom spel som tillåter det och där det är värt det. Men i just detta spel ser performance helt enkelt för dåligt ut.. kommer bli skifta till performance när de är en längre eller svår strid.

Skrivet av ActualAir:

Performance mode är dock riktigt fult, välj inte det.

Håller med, performance är för fult för att användas. Skönt att dom jobbar på att förbättra det. Älskar spelet i övrigt.

Skrivet av Rh3nium:

Köpte precis ett PS5 och med det FF16. Jag gillar det än så länge särskilt storyn gör att jag vill fortsätta.
Men jag har redan lagt märke till vissa aspekter som nämns här i tråden, tex snygg grafik för det mesta, men på ngt sätt dött, inte mycket att upptäcka egentligen, osv.
Jag är inte så långt inne i spelet, men det känns väldigt lineärt trots "sido-quests" (hittils några mindre, få) eller en karta som erbjuder fast-travel? Nåja, får se hur det blir framöver.

Tycker de blir bättre, men reflekterade en del över om spelet varit i 8bit-PS3 eran hur det egentligen är rätt likt övriga FF spel ur den aspekten (öppenhet, dialoger, värld)

Skrivet av ivanhoe68:

Frameraten förstör hela spelet, kommer vänta på pc releasen. performance mode är ju ett skämt.

Har du tv med 120hz och VRR, för jag hade inga problem.

Jag tycker att musikvalen i spelet är riktigt bra…

Supernöjd med att efter 5-10h känna hur spelet hugget tag i en och är genuint underhållande, inte ofta de sker och håller i sig.. inte förvånad över höga betyg i relation till så spel betygsätts idag. Hade 5/5 betytt perfekt så hade det varit extremt ovanligt men om det som oftast betyder att de är riktigt j*%la bra så är det helt rätt betyg!!

Låter lite som King of Thieves fast i ”vuxen fps”.

Skrivet av stoffe20:

ps extra var verkligen en överraskning riktigt bra och roliga spel fattar dock inte ens varför premium finns :/

Premium ger dig tillgång till ”Cloud gaming” vilket gör det möjligt att spela/prova flera spel utan att installera dom.

Det ger också tillgång till PS1, PS2 och PS3 spel (där inkluderas remasters av dessa).

Skrivet av Map-pen:

Så skaffade faktiskt den extra dyra men har bara tillgång till PS3 och PS4 spel, hittar inte ett endaste PSOne eller PS2 spel någonstans som inte blivit HD remaster för PS4 eller PS3. :/

Säkert en bugg eller något.

Men lite smått besviken över att det inte är särskilt många spel, i alla fall spel som man skulle vilja spela igen. Väldigt många udda spel som inte faller i smaken.

Men ett par äldre FF spel i alla fall så det är ju kul och White Knight Chronicles.

Spelar Castlevania 2 Lords of shadows - helt klart bra underhållning. Men oavsett räknar jag som att om tjänsten bara har ett spel värt ~600kr för mig som jag köpt oavsett så har jag plockat hem kostnaden och fått en hel del extra på köpet.

Skrivet av HaZe303:

Så du rekommenderar, men är det som alla rogue spel, eller finns det mer djup?

Vet inte säkert vad du menar med rouge, men de är lite som en blandad utveckling av From Softs spel där man plockat lite från de olika (ex. hoppa och smyga från Sekiro) och gjort de till ”mer flexibla val” (bygg en gubbe baserat på den stil som är kul eller passar). Har man gillat de tidigare spelen och förväntar sig en modernare och större version av dem så är det enkelt att rekommendera.

Spelat 10h på PS5, har inget att anmärka på. Performance läget var skönt och snyggt. Ser ingen anledning till att kritisera den versionen ur något tekniskt perspektiv. Väldigt nice med de korta laddtiderna, spelandet blir mer flexibelt än något tidigare from spel (ej kört remake på DS). Tiden bara flög förbi, väldigt bra hittills.

Sjukt imponerad av spelet (PS5) inte rört de sen release men de första 10h har varit amazing!

Skrivet av tarantino:

Nu går det och ladda ner det på ps stor.

Testat med digital version eller PS4 disc?

Skrivet av ainatar:

Men hur uppdaterar man från ps4-disk till ps5? Instruktionerna stämmer ju inte.

Jag har testat det mesta nu, ladda ner trial, starta olika versioner, radera allt, kolla i biblioteket med båda de olika skivorna i, det går inte att få ner någon PS5 version. Min slutsats, den versionen har inte nått ut på alla datacenter ännu. Som tidigare skrev: skriv gärna så fort någon lyckats med disc uppdatering PS5.

Antingen finns de ett Demo eller så va de en Beta, men jag har hur som helst spelat det och blev klart positivt inställd till "gameplay". Kändes som en version av "actionrollspels-devil-may-cry" lätt att komma igång med men lång väg till att bli bäst på.

De va rätt quiz de hände på iaf

Nytt avtal mellan Microsoft och Sony, alla framtida spel blir multiplattform. Nytt system lanseras för att konvertera spel mellan plattformarna så att mindre utvecklare endast behöver ta fram en version. Nintendo är på gång och inom snart framtid får vi se Zelda med mera.

Gammalt: Flashback
Nytt: The Last of Us Part 2