Inlägg av blackidus

Inlägg som blackidus har skrivit i forumet

Estrellas Linschips

Skrivet av Keneay:

Föredrar helt klart när allt släpps samtidigt så att jag själv kan bestämma när och hur mycket jag vill se. Har jag tid och vill binga gör jag det, vill jag se lite i taget eller inte har tid för allt på en gång gör jag det.

Håller med
Det enda negativa med att släppa alla avsnitt direkt att det blir svårt att undvika spoilers om man inte ser alla avsnitt direkt. Efter 2-3 dagar hade jag kanske tagit mig halvägs genom serien och det började dyka upp spoilers hejvilt på tuben och annat med scener man själv inte sett ännu.

5/5. Var längesedan jag fastnade för en serie så här mycket
Förstår inte heller klagomålen på cgi effekterna? Med tanke på att det är en serie, inte en film så tycker jag alla effekter var riktigt bra.
Den enda cgi delen som inte funkade var när Yao Guaién slår till Titus så han flyger i sin Power armor. Den landningen såg inge bra ut, annars var det inget cgi mässigt som fick mig att reagera på att det var dåligt.

Skrivet av Patrik1975:

Har för mig att jag läste någonstans att majoriteten av alla byggnader kommer att kunna gås in i

Finns lite olika läckor, en del säger 70% av byggnader går att gå in i och en annan säger ett antal på 157 st.
Antalet 157 låter nog mer troligt, att vi skulle kunna gå in i 70% av alla byggnader känns tyvärr väldigt långsökt med tanke på vilka prestandakrav det ev skulle leda till.

Härligt, har blivit en paus från Stafield nu efter 5-600+ timmar. Nu väntar man på officiellt mod-stöd och DLC
Hoppas på att det första DLC blandar in Va´ruun mycket mer.

Sett 6 av 8 avsnitt och är helt klart en 9/10 än så länge.
Helt klart uppe bland dem få bra speladaptioner som gjorts till film eller tv.

Karaktärerna känns lite som olika genomspelningar man själv brukar göra i spelen. Lucy är den första karaktären man gör där man försöker spela en god karaktär och göra allt rätt med balanserade stats. Maximus är andra genomgången där man skjuter sig genom spelet med 0 karisma och 0 luck, allt på styrka. Ghoul är du när du bara kör igenom spelet och dödar allt!

Finns så många små hintar till saker som man gör eller upplever i spelen.
Favorit citatet är nog "Thou shalt get sidetracked by bullshit every goddamn time"

Skrivet av magma:

Är väl förmodligen ett sätt för att locka fler medlemmar till deras ubisoft+ premium?

Självklart
Sen sätter dem även höga priser på sina specialutgåvor för att istället locka folk till Ubisoft+, man hoppas folk börjar prenumerera för att testa spelet och sedan glömmer bort att säga upp prenumerationen.

Skrivet av Kyraal:

Spana in ÖJULF, den kanske fungerar? Har byggt en egen lösning som fungerar ganska bra för min 18" laptop och en ritplatta vid sidan så jag kan jobba lite i soffan ibland, men den kräver ett ben längst fram eftersom det blir väldigt framtungt.

Den hade jag missat, ja den kan funka
Får kolla lite så den är tillräckligt stor bara, tack för tippset!

Inget intressant direkt.
Något som jag däremot skulle vilja se är något brick-liknande som man kan ha i knät i soffan som man bekvämt kan ha tangentbord och mus på. Nu har jag bara en enkel mdf skiva som inte värst bekväm under längre stunder.

Eller det kanske finns någonstans redan men jag som missat det? 🙂

Sett 6 avsnitt och tycker den är riktigt bra
Man har verkligen lyckats fånga Fallout känslan, lagomt med humor, lagom med splatter.

9/10 än så länge, en av dem bästa speladaptionerna till film/tv

Skrivet av Valdermarsvik:

Är heller inte insatt i Fallout-universumet. Men jag är ett stort Star Wars- och Sagan om Ringen-fan och när de inte håller sig till Canon eller gör om Canon till nåt obegripligt trams så blir man vansinnig, så jag förstår verkligen Fallout-fansen här.

Här handlar det om en tidslinje som ritats på en griffeltavla som visas några sekunder. Känns som ett väldigt litet misstag i jämfört med andra snedsteg i serier och filmer, bla de som du nämnde.

Skrivet av HiRoller:

Jag upplevde detta i Starfield också. Men inte till lika hög grad. Ragdoll lik fastnade i tak och väggar osv.
Stor del av anledningen till att körde en refund.
Kändes 10 år gammalt.

Skrivet av Påskmust:

Fast det där hände mig ofta på Xbox också där det körs i 30fps, så det är bara spelet som är buggigt.

Buggigt? Det där är väl en feature? Att skjuta sönder fienders jetpack inomhus så dem skjuter upp i taket/väggar och fastnar är ju det bästa sättet att döda dem

Jag tror det är gjort med mening.

Skrivet av Gen:

Då minns jag nästan rätt. Men var det inte så att om man moddade bort låset på 4an så pajade fysikmotorn? Kanske ska googla på saken På ett litet sätt hade det varit trevligt att köra klart det.

Jo stämmer bra det
Jag fick dock mer problem än bara fysikmotorn, ljud , tal och allt möjligt började bete sig konstigt. Tills jag tog bort det och körde på max 60 fps igen, då betedde spelet sig normalt igen... eller så normalt som ett Bethesda spel kan bete sig

Skrivet av Gen:

Var det 3an eller 4an (eller båda) som officiellt inte stödjer mer än 60fps på PC? Har ett vagt minne av att jag köpte 4an men inte lirade mer än nån timme eller två pga. max 60fps.

Har för mig att det gick att lira 76 i mer än 60 iaf Däremot var det inte optimerat så tittade du åt vissa specifika håll så sjön fpsen som en sten.

4'an vet jag att det inte stöds till iaf för där måste du in i config filer och ta bort låset, alternativt modda bort det. 3'an är jag osäker på, spelade inte det så mycket.

Jag har för mig att samma fel fanns i 76 iaf vid release, kanske fixades sen. Vill minnas flera videos med spelare som sprang runt och tittade ner i backen för att få högre FPS och därmed springa fortare

Skrivet av Fearnox:

Quality eller performance mode på ett nästan 9 år gammalt spel?
Låter inte så väloptimerat😓
Misstänker att det inte handlar om 60 och 120FPS utan 30 och 60 alternativt 2st 60FPS lägen för ovanlighetens skull.

Tror inte du vill spela ett Bethesda spel i högre än 60 fps

Ett känt problem i både Skyrim och Fallout är att om du låser upp FPS och har mer än 60 så kommer spelens fysikmotor att helt flippa ur då spelets tid är bunden till FPSén. Tex om du kör Skyrim med upplåst FPS så kan du få problem att tom ta dig förbi öppningssekvensen i början av spelet då hästvagnarna flyger runt åt alla möjliga håll och kan fastna.

Vill även minnas att jag hade problem med allt möjligt annat också i Fallout 4 när jag låste upp det där, ljus, ljud och tal buggade ut väldigt ofta tills jag låste till 60 igen. Fallout 76 hade liknande problem, dock så verkar detta vara fixat i Starfield.

Half Life 3, Battlefield 2143, Bad Company 3, Metal Gear Solid 6, Ett nytt single player Rainbow Six, Splinter Cell, Brutal Legend 2, Minecraft 2.

Verkar vara lite blandade recensioner men ingen som totalt sågar den åtminstone, bäst är att man själv tittar på något avsnitt och avgör själv om den är värd att se vidare på.

Märktes tyvärr väldigt väl på innehållet av säsong 7 att man trappat ner och var nära slutet. Mängden återvunnet material hade gjort Greta Thunberg stolt.

-3 "nya" vapen kopierade från Battlefield 4.
-"Haven" kartan består av 90% byggnader och assets från "Arica Harbour" utströsslade på en enkel heightmap. Förstörelsen från Arica Harbour följder då också med men vi kallar det "elevated destruction". Samma byggnader används flera gånger om så det blir ibland svårt att avgöra vart på kartan man är. Annars en ganska rolig karta.
-"Stadium": "Vi tar den bästa delen från en dålig karta, klipper bort den och släpper det sen om en "ny" karta!"

Det enda som är helt nytt är stealth bomb-planet som inte ens har släppts i säsongen ännu. Sämst av allt är nog ändå att vi aldrig under spelets livstid fick något nytt innehåll till spelets bästa läge, Portal. Jag hoppas verkligen att Dice tar lärdom av detta då Battlefield alltid varit mitt go-to multiplayer spel. Men för min del går jag tillbaka till Battlefield V i väntan på nästa.

EA/Dice lägger nu ner 2042 och satsar på nästa spel, säsong 7 är spelets sista. Blandar även in ännu en studio i mixen för nästa spel,studion Motive.

https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/news/wh...