Inlägg av emilakered

Inlägg som emilakered har skrivit i forumet

Min inre Calle alltså. Obehagligt.

Skrivet av Komured:

Samma med RAM-Minne.

SSD-disk

Skrivet av jawik:

Eller så håller alla det som står på hastighetsmätaren istället för att gissa sig till en siffra så blir skillnaderna mellan fordonen mindre.

Nu för tiden så kör jag nästan alltid på farthållare. På 80-väg brukar jag sätta den på 82 sen myser jag på. Om min mätare går 10km/h fel och din går rätt så får du invänta ett säkert tillfälle att köra om.

Det här är nog jag med. Sätter adaptiva farthållaren på 82/103/113/123 typ och... ligger där. Satsar på att köra om ifall den framför stoppar upp, och ignorerar glatt de bakom som har mer brådis än mig. Det är deras problem att lösa en säker omkörning. Inte mitt.

Skrivet av anon_176162:

Grattis, du lika oinsatt som en 60tals mamma med en skilsmässa bakom sig på alla persoliga plan. Du vet helt enkelt inte vad du pratar om vare sig om mig eller andra om tatueringar, acceptera det lilla mannen. Hoppas verkligen att det inte är dina föräldrar som påtvingat dina åsikter för dom har fel, lite tragiskt för en vuxens och jag hoppas innerligt att du ändrar åsikt. Sluta trolla nu, puss puss.

Skrivet av FryinRyan:

Oj! Blir lite förvånad för jag antar att du misstolkat det jag skrivit totalt. Men visst… agree to disagree då… får väl kolla genom vad jag skrev för att eliminera missförstånd men med din attityd antar jag att det kvittar. Du har liksom bestämt dig. Läs vad jag skrev en gång till och om du tycker likadant så får jag väl beklaga att du har noll koll på verkligheten!

Jag, som bara läst tråden från sidan, funderar på samma sak som @FryinRyan här. Tror att du @anon_176162 kanske misstolkat vad han skriver? Han "bekräftar" ju mer eller mindre vad du vill säga med ditt inlägg rörande badplatsen?

Har väldigt svårt att se det att han försöker förmedla kan väcka såpass med anstöt - det han säger är i princip "tatuera dig eller låt bli, men gör det för din egen skull - inte för att desperat försöka framstå som unik". Vilket jag kan tycka är ett bra rättesnöre för många val i livet.

Oavsett kan vi väl tagga ned på den otrevliga attityden i alla läger.

Sponsrar väl med den här då. Sirapslimpa! Mycket trevligt, speciellt på picknick.
https://fredriksfika.allas.se/sirapslimpa-godaste-limpan/

Skrivet av itsnotme:

Svärtan är överkomlig, men svart borde vara svart och inte grått. Men det är ingen deal breaker.

Hm, jag tycker svart är ankrat rätt bra i HDR (på PC, ska sägas) och känns balanserat i gameplay. Speciellt tydligt i introt med AC-loggan, där är svart verkligen svart. Däremot "introfilmerna" innan är av någon anledning gråa. Men, smaksak kanske.

Skrivet av SunShine:

Än så länge så har varenda story beat typ avslutats på samma sätt. Någon man ska ha ihjäl gömer sig i en borg av något slag och så måste man ta sig in o slakta denna.. område efter område efter område.. och man letar kistor som vanligt i område efter område efter område.
Saken är den att det är rätt kul om det inte vore för att Ubisoft måste trycka in så in i bombens mkt hela tiden.
Jag är juh en sådan där som gärna 100%ar spel och Ubisofts spel är juh typ mini MMOs fast i single player haha.
Hade önskat de skärde ner lite på innehållet i sina spel.
Valhalla har ex 680 collectibles. Det är extremt mycket.

Håller med dig här. Har kört kanske 75-80 % av storyn, och tröttnade helt. Alla områden är olika, men det blir väldigt repetativt ändå. Det känns som för många helt enkelt, de kunde skrotat en tredjedel och fått ett mer fokuserat spel. Får se när det blir att lira färdigt!

Kom igen nu Bethesda, don't fuck this one up. Jag behöver ett bra Starfield. Behöver, säger jag!

Skrivet av Fezk:

Ser läckert ut grafiskt iallafall, gameplay såg intressant ut. Har inte kört första spelet, men läst att story/karaktärer är ganska medioker/mediokra?

Störde mig på att hon kommenterade precis allt, bättre om hon inte snackade så mycket.

Tycker storyn och världen är bra. Men man behöver urforska en del själv, "läsa" loggar etc. Annars tror jag man missar mycket.

Ser riktigt bra ut. Enda jag kan känna är att de gått lite overboard med abilities, effekter etc. I HZD känns det på något sätt "förankrat", här blev det en himla massa ljus- och partikeleffekter - nästan lite magi.

Skrivet av Lord Pingu:

Fasen så gött att hitta likasinnade! Går det kanske till och med att hitta någon som var med och dansade med ballonger och käkade köttbullemacka på påskspelningen?

Tyvärr inte! Däremot hade jag en kapten i lumpen som körde "I Sparrings ungdom" på plutonfesten.

Merry Påskmas!

Så här i bästa påsktid tycker jag vi alla ska lyssna på musikvärldens motsvarighet (?) till The You Testament, fast mer trallvänligt. Och sannolikt bättre.

Jag talar givetvis om Jävlaranamma-albumet Merry Påskmas! Finns på ett Spotify och ett Youtube nära dig.

Särskilt rekommenderad är "Gå förbi". Lär inte barnen den, blir stelt på förskolan då.

Lite "skrämmande" i svaren på Twitter där efter att en person från OVH kommenterade branden och uppmanade kunder att aktivera sin "Disaster Recovery Plan". Många som "var gör jag det?" eller "vem ska jag kontakta?". Det är ju fine för små hobbyprojekt, men som stor aktör bara måste du ju ha en "egen" plan med egen backup, alldeles oavsett hur säker din host anses vara. Jag menar, även AWS har ju tappat data...

  • Crash fix for when players continuously pressed the windows key

Wtf? Vad är det för fel på folk?

Ska erkänna att de tappade mig helt på vägen. Jag älskade biten att "bygga saker på köksbordet", eller att leka med någon stor grej på gräsmattan som jag och Calle lekte med på E3. Men, jag blev bara helt förvirrad av hela "hitta grejer i världen"-delen eller vad man ska säga. Fattade noll, orkade inte, avinstallerade.

Tror att en fristående version med bara "byggandet" skulle kunna bli riktigt poppis.

Skrivet av anon_119148:

Haha låter bra @emilakered får man förstöra med en donation?

Haha! Jämna siffror eller att det blir något kul binärt!

Psst, ni vet la att ni kan få skattereduktion på gåvor? Om du INTE visste, då har du ju några hundra till att kasta in i bössan nu! 😉
https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/s...

Definitionen av en teaser, typ.