Actionliret #Wanted: Weapons of Fate har sedan ett par veckor tillbaka kunnat avnjutas [n=31763 i demoform] på konsol. En eventuell pc-demo har det inte funnits några officiella besked om, men i går dök en dylik plötsligt upp på nätet. Denna finns nu att plocka hem via länken härunder, som vanligt väljer du mellan traditionell webbläsarnedladdning och vår bittorrent-lösning.

[fi=8554]
Spelet bygger på filmen Wanted och handlar om en karaktär som tränar upp sig till supersoldat med förmågan att skruva avfyrade kulor. Utvecklingen sköts av stockholmarna #Grin och butikspremiär blir det den 3 april.

zyr0k en fråga till dig om du nu installerar demot igen. Har du också problem med att musen är seg och är svår att styra? 08/04 Aha, det är på det viset... Tackar och bockar för hjälpen! 08/04 Det fungerade som det skulle hos mig. Jag var dock tvungen att trycka utanför pilarna om jag skulle ändra upplösning och sen trycka på där upplösningen stog för att activera den nya inställningen. 07/04 Provade nyss demot, men det åkte ut ur datorn fortare än det kom in. Varför i helvete har de släppt ett demo där grafikinställningarna fungerar efter eget behag? När jag skulle ändra upplösningen åkte det rätt ner till 800x600, sen gick det varken neråt... 07/04 Jag testade även "force vsync off" i nvidia drivrutiner i fall det hade något med det att göra men icke. 31/03 Hade samma problem... Trodde först att det berodde på låg FPS, men har du samma problem kanske det är något annat. 30/03 Testat demot, kom fram till detta Wanted = Tråkigt spel!!!. Helt enkelt inget spel för mig. Tyckte kontrollen var jobbig och gubben rörde sig för snabbt åt alla håll och kanter och man kunde knapt sikta. Annars hade spelet fin grafik och så men nä, det... 28/03 Efter att ha varit lite skeptisk känner jag att det är inte mer än rättvist att säga att jag gillade det faktiskt! Gillade verkligen film- och berättarkänslan. 27/03 Nja inte riktigt, Intel i7 processor Nvidia 9800GTX. Kör i och för sig Windows 7 med musen Logitech mx518 men inte drivrutiner installerade för det har alltid varit mycket bättre utan. 26/03 Har uppleft det på endel spel , Har dock uppleft BF2 som det en gång i tiden innan jag skaffade en ny burk .. Kanse är lite lite för seeg burk du har och testar på ?? Är bara en gissning 26/03
Skicka en rättelse