GDC-mässan i San Francisco rullar vidare med idel nya presentationer av mer eller mindre intressanta saker. Till den förra kategorin hör den första filmen från #Call of Duty: Modern Warfare 2, #Infinity Wards fortsättning på det oändligt hyllade #CoD 4.

Film och film, förresten. Det handlar om rörliga bilder, så mycket står klart, och vi får också veta releasedatumet - den 10 november ska det vara dags. Men om du väntar dig att mötas av fluffiga ingame-sekvenser blir du gruvligt besviken. Betrakta dig som varnad.

[video=2855]
Än så länge har det varit ganska tyst om spelet. Vi vet så mycket att kodknackandet sköts av originalutvecklaren Infinity Ward och, som sagt, tänkt releasedatum. Vilka plattformar det släpps på är dock oklart än så länge men vi gissar på samma som förra gången - pc, Mac, 360 och PS3.

Tack till simulacra, magiul för detta #nyhetstips!
Fy vad jag längtar!!!!!! Modern combat regerar så överlägset!!! 23/04 Jag älskar modern warfare!!!!!! Cod waw var inte bra! nazi-zombies? kom igen!!! Nån som har 360? Vill gärna ha en vän online!!!! skicka ett pm! MVH:hubbebus 03/04 för er som vill titta lite närmare på teasern: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/312239.html?playlist=featured#comments_top jag kan också översätta vad dem sa: 1:11 = Gud är med oss. 2:32 = Revolution är omöjligt utan en revolutionerade situ... 30/03 ÅÅ Jag måste bara haaaaa!!!!! 30/03 Så ryssarna kommer alltså vara fienden igen... En grupp ryssar åker i en hiss och så säger en ryss medans dom laddar sina vapen "No russians." vilket han syftar på att inte skjuta några ryssar... 28/03 Hate to break it to you, det Rawsnake sagt är en lögn och rena påhitt. Var en snubbe på iWforumet som hittade på listan. Dessutom så är det en TEASER. TEASER. inte en trailer. Teasers ska reta upp smaklökarna och göra folk sugna, inte innehålla informat... 28/03 Teasern gjorde sitt jobb, den var riktigt coolt utförd, vi fick reda på det utvecklarna ville: 1. Det kommer ett nytt spel som endast kommer gå under namnet Modern Warfare 2. 2. Datumet det släpps. 3. Det verkar vara terrorism inblandat. 4. Vi fick även... 28/03 Låter coolt iaf från det RawSnake sa. Teasern var sådär, gav inte så mycket info. 28/03 Och vissa andra tycker att det är en helt okej teaser! 28/03 Inget co-op i denna del häller förmodar jag?. 27/03
Skicka en rättelse