#Atari utannonserar att man ger ut #Namcos japanska rollspel #Tales of Vesperia i juni i Europa. Många Tales-fans hade sannolikt redan gett upp hoppet om att denna Xbox 360-exklusiva del i serien skulle hitta till våra gränser. Detta eftersom spelet funnits ute i snart ett år på de japanska och amerikanska marknaderna.

Som karaktärsdesigner återvänder Kosuke Fujishima, som utöver Tales-serien också är en välkänd mangatecknare med bland annat Oh My Goddess! på samvetet. Tales-serien har rötter som sträcker sig ända bak till Super NES och är kanske mest kända för sina strider som tillhör genrens mer fart- och actionfyllda.

Tales of Vesperia har mottagits gott av såväl recensenter som spelare i Japan och USA. Medan ni väntar kan ni spana in en snart årsgammal nyhet där vi bjöd på filmfestival från liret.

Äntligen, definitivt köp. 27/03 OK om jag formulerar det så här då, Kan du spela Tales of Vesparia ? Tror inte det nej, funkar inte på EU PAL konsoller men funkar prima på en NTSC US konsol då spelet är region låst. De heter fortfarande PAL / NTSC samt NTSCJP Varav sig de använder av... 26/03 Det spelar dock ingen roll längre om man har en pal eller NTSC maskin längre egentligen om man bryr sig om hz i spel. Alla new gen kör på 60 ändåså ^^ 26/03 Har oxå tales of symphonia till gamecube, det var okay, förutom att jag fastnade och hade ingen aning om vart jag skulle ta vägen. Läste tom. gamefaqs.com, och jag visste vad jag skulle göra. Man skulle landa med sitt skepp i en skog eller nåt, jag prov... 26/03 Det var på tiden. Har Tales of Symphonia eller va det heter till Gamecube men stridssystemet tilltalar inte mig i denna serien. 26/03 Tja rekomenderar vesperia starkt :) spelade igenom det för ett MYCKET bra tag sedan nu. hatar PAL, sista PAL konsolen man köpte var PS2 Som snabbt blev moddad för import spel ^^. För de som faktist vill spela JRPG, sälj din PAL maskin och impotera en... 26/03 Om nu bara någon kunde förbarma sig och ta hit Operation Darkness, Spectral Force 3 och Zoids Assault också så skulle jag bli alldeles varm och luddig på insidan. Men det lär ju inte hända... =/ 26/03 Detta och star ocean mot sommaren, niceee 26/03 Tales of-serien är skiten! Sitter och spelar Tales of The Abyss för ps2 nu ^^ 26/03 det är fasen på tiden, dom har ju redan tröttnat på spelet i USA! 26/03
Skicka en rättelse