#Id Softwares lindrigt sagt stilbilande #Wolfenstein 3D kommer släppas till Playstation 3 och Xbox 360. Det visar en lista hos den nordamerikanska granskningsorganet ESRB (USA:s svar på Pegi), där nämnda plattformar trängs med information som att det är både blodigt och våldsamt. Mycket mer information än så bjuds det inte på, men rykten som känns hyfsat sannolika pekar i riktning mot release via respektive konsols onlinebutiker. Någonstans i närheten av när #nästa Wolfenstein släpps (när det nu blir) känns som en lågoddsare.

Om du äger en Iphone elller en Ipod Touch kan du sedan några dagar tillbaka stilla Wolf 3D-abstinensen genom att glida in i Itunes Store och köpa loss en konvertering för 38 kronor. Kodnestorn John Carmack passar samtidigt på att släppa spelets källkod fri, vilket gör att du som är sugen att utveckla spelet ytterligare kan bidra. Koden hämtas hem från Ids ftp-server. I de medföljande anteckningarna lovar herr Carmack att också #Doom är på väg till #Apples bärbara maskiner.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiMGM2ZTRiYTQzMTZhOGUzZmZlM2E4ZGE0NDdmNmI3OGE0ZTY1MTFjYiI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MjYxO2k6MTtpOjM1NDtpOjI7aToxMjA5Mzt9fQ=="></input>

<input type="radio" name="q354" value="2013" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Commander Keen

<input type="radio" name="q354" value="2014" class="form_input_radio"></input>

Wolfenstein 3D

<input type="radio" name="q354" value="2015" class="form_input_radio"></input>

Doom

<input type="radio" name="q354" value="2016" class="form_input_radio"></input>

Quake

<input type="radio" name="q354" value="2017" class="form_input_radio"></input>

Rage

<input type="radio" name="q354" value="2018" class="form_input_radio"></input>

Annat/ingen åsikt

</form>

Skicka en rättelse