Under en Game Developers Conference-panel (var annars?) förklarade #Halo 3-skaparna #Bungie att man inte har några planer på att överge spelet. Tidigare har det sagts att expansionen #Halo 3: ODST skulle bli sista tillägget från Bungie-håll, men så verkar inte längre vara fallet. Detta är vad producenten Allen Murray hade att säga, enligt Joystiq.

Halo 3 tog två och ett halvt år att tillverka, och vi arbetar fortfarande på det. Vi kommer antagligen att fortsätta jobba på det i ytterligare två års tid.

Om detta kommer innebära fler expansioner eller gratisinnehåll via Xbox Live är oklart. Klart är i alla fall att studion också verkar ha flera nya idéer på gång - ett flertal nya projekt sades vara under utveckling utan att det hemlighetsfulla spelhuset ville gå in närmare på något av dem.

För drygt en månad sedan skrev vi om att över en miljard Halo 3-matcher nu utkämpats online. Halo 3: ODST släpps till Xbox 360 i höst.

Hela spelbranchen består ju till mångt och mycket av att mjölka pengar ur uppföljare.. Men thats life, uppföljare blir oftast bättre 29/03 Så spelserier som Cod är ingen mjölkning då ? finns många exempel, men bara vissa spel blir påhoppade. 29/03 Ja det är rätt att man inte lägger ner att forsätta utveckla ett av världens framgångsrikaste spel=) 29/03 Tycker snarare att Valve har haft grymt mycket tur, har aldrig tyckt Half-life varit speciellt kul, första gången jag spelade det så blev jag bara besviken, men jag bestämde mig för att ge det en till chans och köpte the orange box vilket resulterade i... 28/03 Nein! Vilka tokerier pratar ni om Gero och showerguy, att supporta spelet är inte samma sak som att släppa nya banor, det dom menar är mindre patchar och playlist updates. 28/03 Halo 3 Ends with ODST (X360) (http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/halo-3/967020p1.html) Enligt Gamespy så ska Halo 3 sluta efter ODST. 28/03 Uppgifterna verkar inte stämma helt: http://www.joystiq.com/2009/03/27/bungie-no-plans-for-more-halo-3-content-beyond-odst/ 28/03 Halo har helt klart ett par riktigt coola features men shit va jag tror att serien skulle må bra om en ny studio tog tag i den. - Bandesignen är på det stora hela under all kritik. - Själva designen är på det stora hela under all kritik. 28/03 Halo is the shitz, [tips] Det blir inge mer Halo content efter ODST. De kommer forsätta stödja titeln med bugfixar och nya playlists etc efter ODST dock. Inga fler banor eller features dock. Står i bungies weekly update 28/03 Bungie har haft grymt mycket tur! Ja, ni hörde rätt, tur! Förstår inte alls hur Halo kunde på bli så sjukt populärt. Jag menar, det har funnits mycket bättre FPS väldigt länge. Som Half-Life. 28/03
Skicka en rättelse