#Blizzard har avslöjat att företaget har ett femte, än så länge topphemligt, spel under utveckling. Detta skriver Eurogamer, som också spekulerar i att det mystiska spelet kan vara början på ett helt nytt varumärke.

För tillfället har Blizzard en ny #World of Warcraft-expansion, #Starcraft II, #Diablo III, ett onlinerollspel och så detta projekt på gång. Titeln verkar fortfarande vara i sin linda, och rapporteras använda World of Warcraft-motorn för speltestande tills dess att spelet kommer längre fram i utvecklingsfasen.

Informationen om Blizzards femte kommande spel är i dagsläget verkligen noll, nada och zipp. Ändå kan vi inte undgå att rapportera, eftersom allt som pc-spelsjätten tar i har en tendens att bli till guld. Ett helt nytt spel i en ny värld med nya karaktärer, platser och fiender låter ju inte så dumt.

Vad tror du om Blizzards nya spel? Är du mer sugen på detta, som verkar bli något helt nytt, än spelhusets mer traditionella uppföljare som också är på väg?

Blizzard har för vana att ta väldigt lång tid från att de presenterat spel till release. Det gäller alla deras tidigare spel, och jag nämnde SC2 som ett exempel. Eftersom detta hemliga spel är långt från att presenteras än så kan man gissa att det adder... 31/03 Hoppas på ett till wow :) för man vill ju få spela lite mera 30/03 Dungeon Keeper 3 - SNÄLLLAAA!!! :) 30/03 Det e la enu ett nörd spel=( 30/03 De har ju flera andra spel på g för att tillfredställa sin fanbase, de har ju varit i kontakt med Micrsoft om Xbox 720 så varför inte. Får MS ett Blizzard exklusivt spel till nästa generation kan det ju helt klart täcka upp för om Bungie blir multiplatf... 30/03 Jag har inte sagt ett ord om grafik, men tack för lyckönskningen. :) On topic: Vore spännande med ett helt nytt IP, vilket antagligen inte är helt omöjligt. :) 30/03 Tycker fortfarande att det va tråkigt att Blizzard la ner Starcraft:Ghost men det ska bli spännande att se vad för spel dom grejar med som för en gång skull inte är Warcraft, Starcraft eller Diablo. :) Skärmdumpar, filmer osv kan ju få ett spel att se... 30/03 Vadå då? vad har det ena med andra att göra? vad har du sett av det här spelet? förklara gärna, för just nu låter det som du bara är allmänt förvirrad. Jag sa aldrig att spelet skulle släppas imorgon, det jag däremot antydde är att det inte kommer ta... 30/03 Blizzard presenterade Starcraft 2 med video och skärmdumpar (som såg ut att vara från ett färdigt spel) för snart två år sen och det är inte släppt än. Tänk själv? 30/03 lol snacka om att köra över sin fanbase. Men å andra sidan hade dom väl redan försökt med Ghost. >.< 30/03
Skicka en rättelse