Ny information kring nyutannonserade #Mass Effect 2 har sipprat ut mellan #Biowares hårt knutna nävar. Bland annat säger Eurogamer att IGN säger att "gränssnittet förändrats och siktet ser annorlunda ut". Om någon nu undrade.

Nåväl, raskt vidare till riktiga nyheter igen! Huvudpersonen från ettan, commander Shepard, verkar vara som bortblåst och för tillfället vet vi inte om han kommer dyka upp i tvåan eller ej. En Bioware-representant har dock en del att säga kring spelets handling:

Den handlar om vad som sker med the Reapers, vad som händer med den mänskliga rasen. Du kommer få träffa the Elusive Man i Mass Effect 2.

Den lesbiska alien-sex-romansen fick gott om spaltmeter i #Mass Effect, och just temat romanser verkar vara något som man valt spinna vidare på även i uppföljaren.

Romanserna kommer vara lika välgjorda och sofistikerade (red: "...") i Mass Effect 2 som de var i Mass Effect 1. Det kommer att vara fler människor du kan träffa, som du kommer kunna ta med dig på uppdrag och såna saker. Så det kommer faktiskt bli ännu fler romansalternativ i Mass Effect 2.

En sak som inte dyker upp i tvåan är rymdstrider - något som Bioware dock hoppas få med i trilogins avslutande del. Mass Effect 2 släpps till pc och Xbox 360 nästa år. Det är uppföljaren till ett av senare års mest hyllade västerländska rollspel. Ni har säkert hört talas om det.

Fisse: Tror det var på första planeten. Var ett tag sen nu, kanske skulle testa det igen nu, formaterade nyligen så det kanske var nåt som strulade förut. Blazing_Angel: Ta ditt svammel nån annanstans tack :) Används inga piratspel på min dator. 02/04 Det är väl antagligen för att du spelar en piratversion, köp spelet det det är definitivt värt det även om det nu finns ett sätt att komma förbi det du beskriver tänker jag inte avslöja det (emot reglerna). 01/04 Fan sitter o nöter mass effect och har inte nått dit ännu, blev dock lite besviken ett tag trodde JAG skulle få bli korven mellan bröden. :( 01/04 Mass Effect är ett av mina favoritspel, skall bli riktigt spännnade att få spela fortsättningen. :D 31/03 Har du ens spelat det ? ^^ Det gick att pausa i striderna och fienden tog skydd bakom olika saker, flankerade osv. Iaf på PC versionen... Steffe@Swec: Haha vid galaxymappen eller vadå? :P darknshy: Hur i hela friden kan du dra paralleler med Oblivion.... 31/03 Hoppas det fungerar då, till skillnad från första :/ Fick spela nån timme eller så, sen låste det sig konstant vid samma ställe. 31/03 Ingolf refererar du till mig som WoW kid? Aj... det gör ont ända till skälen. 1:an var ett helt ok rollspel, i moderna mått mätt, men hadde stora brister som gjorde spelupplevelsen ganska fattig i längden. Men som sagt ett helt ok spel och ser fram emot... 31/03 Det verkar vara WoW syndrom på kidsen idag, allt ska ha det wow har... är det så det ska vara? Jag tycker Mass Effect är ett av de absolut bästa spelen jag spelat utan tvekan, jag fick gåshud redan vid uppdraget när man skulle säga till besättningen att... 31/03 Själv tyckte jag ME1 var riktigt kul. Mycket text ja men det är just det jag tycker är en av de viktiga delarna i ett RPG spel. Jag vill inte gå fram till en NPC och få upp 3 alternativ man kan svara där varje svar har bakgrundsfakta man inte vet om (ie... 31/03 Ettan var det segaste .... Oblivion with guns förutom detta: En hel jävla massa text som inte var ett dugg kul att läsa Massa alternativ, inga roliga Planeter!!!!!!!!! Dock så fanns det ju inget på dem Sa jag segt? 30/03
Skicka en rättelse