#Blizzard Entertainment har nu lagt ut åttonde BlizzCasten på deras sajt och i samband med detta även fyra nya bilder på spelet där man kan åse det nya inventariesystemet - samt interfacet. Under BlizzCasten gås det igenom hur det nya inventariesystemet är uppbyggt. Det kommer finnas två storlekar på föremål. Vitsigt nog benämnda stora och små som tar upp specifika platser. Säckar, saxat från WoW, medföljer men istället för att de öppnas upp i en separat ruta utökas helt enkelt ditt antal platser för diverse föremål.

De berättar att relikerna från #Diablo II ej kommer att medfölja i sin nuvarande form, men att det som uppskattades, såsom erfarenhetsrelikernas effekt och andra, kommer att framträda i en annan form. Tänk dig att det genereras ett slumpmässigt uppdrag och på prispallen står ökad erfarenhet för en viss tidsperiod. Ingenting är dock spikat. Det är trots allt "When it's done" som gäller.

Vad tycker du om spelets nuvarande interface och inventarie?

Men det är väl iallafall positivt för dem som vill att det ska vara som Diablo 2? 8) 01/06 Jag tror han menar att SKITEN INTE SKA SE UT SOM WOW. Det enda som påminner mig om Diablo 1 och 2 på dessa screenshots är fonten som används på prylarna i inventoryt vid mouse-over. Hoppas man kommer kunna modda spelet, utan att bli bannad. Grafiska mod... 14/05 Jag vill ha nu nu nu nu nu! GE MIG DET NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU =D=D=D=D Håller med dig Makoo, tvåan var lika "färgglatt" som trean verkar vara! 22/04 haha ni läsare här på sidan är ju tamefan helt patetiska, de ända ni kan göra är att klaga klaga och klaga, funderar hur FAN spel ska vara så att det tillfredsställer er.. imo så ser de helt okej ut! Lite diablo känsla och lite nytt. men "cartoon" och... 05/04 Titan quest är ju jättesnyggt. Vad det gäller mörk och dyster omgivning så är ju expansionen TQ:Immortal Throne ännu mörkare. Hades domäner fulla med demoner och annat. Rekommenderar alla att spela TQ tills D3 släpps. :P 01/04 Jag tycker då det ser ut som Diablo. Om man har läst nästan all information som finns om spelet för närvarande borde man som hack n slasher rpg:are vara rånöjd! 01/04 Jag blev full i skratt när jag såg killen med blå tuppkam (eller vad det var) som stod och slogs på bron. "Ehhhhh.... say what?" - tänkte jag. :D 01/04 Jag börjar tro att folk på något vis vill se mer 'cartoon' än vad som verkligen finns där, vid det här laget. Jag tycker det mer är att d2 hade väldigt primitiv grafik även för sin tid som gör att man ser skillnaden nu, speciellt ljuseffekter, och nu... 31/03 Varför säger du D2? D2 var ju som att gå genom en katakomb med stora hål i taket där solljuset kom in genom om man jämför med första spelet. Dessutom har vi inte sett så mycket av spelet än för att se hur det är. Har till exempel spekulerats i att efter... 31/03 Riktigt EW. Är det bara jag som tycker att grafiken är allt för cartoonish? alá WoW... Själv väljer jag att inte säga vad jag tycker om WoW rent spelmässigt, men ur en grafisk synpunkt mår jag nästan illa av att kolla på det. Jag hade verkligen hoppats... 31/03
Skicka en rättelse