Att #Mount & Blade kommer förses med multiplayerstöd i form av en expansion [n=31031 har varit känt en tid], men i dagarna har mer konkreta uppgifter släppts. Namnet blir #Mount & Blade: Warband och utvecklarna siktar på premiär under årets tredje kvartal, eller ungefär ett år efter att originalspelet släppes.

Expansionen lägger som sagt till flerspelarmöjligheter och en pressrelease från utgivaren #Paradox slår fast att spelarnas önskemål har fått stor uppmärksamhet. Bland annat kommer vi få göra egna quick battles, få avnjuta fler diplomatialternativ, fler vapen, ett förbättrat stridssystem med mera.

Utvecklarna #Taleworlds presenterade expansionen på GDC-mässan i USA förra veckan. Givetvis finns det upplagt på en viss filmsajt - spana in det nedan.

Det ska vara one version fits all så det verkar irrelevant enligt skaparen. 02/04 Öhm, jag är vassall och gör räder hela tiden. Fortfarande fred. Grr... Får rikta in mig på deras konvojer och inte bara byarna. (edit: Jag ser att du länkat till en gammal version av battlesizer) 02/04 Bli en 'vassal' till kungen av riket och attackera andras konvojer/saker så blir det snart krig ska du se. Själv startade jag krig mot alla utom Vaegirs för jag missuppfattade ett uppdrag. Det är inte kul att försöka nita 1000+ pers with slotten. Battle... 01/04 Jag tycker att alla som gillar spelet borde köpa det för att stödja dom. Jag menar dom här har haft skit lite resurser under utvecklingen och ändå så är spelet bland de roligaste jag spelat. Jag vill se mer spel ifrån TaleWorlds i framtiden. 01/04 Fasen, i nuvarande kampagnen där jag kämpar för Vaegirs så har de slutit fred med alla! wtf! Så jag får nöja mig att jaga tjuvar och desertörer och ta uppdrag och så... Grr... jag vill ha KRIG! ;p 01/04 Detta spelet är hur kul som helst. Har ni inte testat sä ladda genast ned det! Multiplayer... mja, jag hoppas att single player utvecklas mer... men tja... det är säkert kul i MP också. 01/04 Köpte Mount & Blade redan när det var i beta (och innan Paradox blev inblandade) och kommer naturligtvis även köpa detta! Önskar att spel bara kunde konkurrera sinsemellan med kvalitet, men tyvärr så drunknar ju sådana här guldklimpar i storspelens mark... 01/04 mums längtar... :) 31/03 lol.. "You can see the sun shining".. Grymma features. =D Näe, men det kommer bli stenhårt, älskar M&B. 31/03 Skönaste melee spelet på länge. Finns inget mer underbart än att knocka en riddare av sin häst med lans eller plöjja en stridshäst genom 50 pers. 31/03
Skicka en rättelse