#Volition har hittat sin alldeles egna lilla nisch med #Saints Row-spelen. #Saints Row 2 är i stort sett en svartare, mer gangsta version av #GTA IV kryddat med kidsens hiphoplingo. Över två miljoner exemplar har sålts i butikerna av det humoristiska sandlådespelet.

Det första av tre kommande DLC-paket är Ultor Exposed, som dyker upp den 16 april till Xbox 360 och Playstation 3. Eurogamer har snackat med producenten för materialet, Volition-anställde James Torbit.

Ultor Exposed är det första av tre DLC-paket som görs tillgängligt för Saints Row 2. Jag kommer få pisk om jag avslöjar några detaljer om de andra två, men ni kan vara säkra på att vi jobbar hårt med att vidareutveckla Saints Row 2-atmosfären.

Ultor Exposed består av tre nya uppdrag och porrstjärnan (!?) Tera Patrick som kan dyka upp och hjälpa spelaren. Ett nytt samarbetsläge där man samlar poäng genom att sprida kaos och nya Xbox-achievements kompletterar - om du nu skulle gå igång på detta.

94 enkronor får Playstation-spelarna punga ut med, medan 80 gulddubloner av någon anledning bedöms skäligt för samma material till Xbox 360. Pc-versionen då? Ja, i dagsläget verkar det inte som det finns några planer att släppa Ultor Exposed till formatet.

Skicka en rättelse