Tidigare rykten om att #Starbreeze snickrar på ett nytt Syndicate har fått ny näring. Namnlösa källor bekräftar uppgiften till Gamesindustry.biz. Enligt uppgift utvecklas spelet till Windows, Playstation 3 och Xbox 360.

Det var i oktober förra året som [n=28309 ryktet] dök upp. Nyversionen gick under kodnamnet Project RedLime. Utgivare blir #Electronic Arts som samarbetat med Starbreeze i detta projekt sedan i augusti 2007. Starbreeze färdigställer just #ett nygammalt Riddick och framöver väntar [n=31107 ett nytt Bourne-lir] för EA. Om vi förutsätter att uppgifterna om ett nytt Syndicate stämmer ställs vi inför frågor som hur det kommer fungera och när det ska vara färdigt. Svar saknas i nuläget men kommer förhoppningsvis inom kort.

#Syndicate är ett stycke taktiskt realtidstaktik i kategorin "Klassiska lir". Det utvecklades av Peter Molyneux och hans första studio #Bullfrog Productions (som även gjort lindrigt klassiska lir som #Populous och #Dungeon Keeper). EA köpte Bullfrog i mitten av 90-talet. Molyneux lämnade företaget några år senare och startade #Lionhead Studios. 2004 lades Bullfrog ner.

Slutligen: det rör sig än så länge om obekräftade uppgifter. Tills dess att officiella besked ges gör du klokt i att se dem som rykten.

Tack till Final_Frontier, Drapan för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse