Vi har just lagt 1 april till handlingarna, den årliga fridagen för alla som på något sätt vill proppa andras öron fulla med lögner. FZ tog givetvis också tillfället i akt att ljuga lite för dig och det är dags för bikt:

  • Du får inte dejta chefredaktören. Eller, det får du förstås, men lämna för allt i världen redaktionen utanför.

  • Vi kommer inte [n=32099 korrekturläsa IceMans foruminlägg]. Han är den sortens medlem som alla sajter jagar med ljus och lykta för att få tag på och vi är mäkta glada att ha denna trogna karaktär i vårt gäng. Oavsett hur han stavar.

  • Din inläggsräknare är inte kaputt.

Andra onlinemedier försökte också lura dig på alla upptänkliga sätt och vis. En del av försöken hittar du i vår WTF?!-avdelning. Stort tack till alla som skickat in bidrag!

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiMTRlZGE2YTlmOTI2YWEzMmE1NWI2Y2I2ZjVhYjZlNzU4NjBlNDIwYyI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MjYyO2k6MTtpOjM1NTtpOjI7aToxMDEwNTt9fQ=="></input>

<input type="radio" name="q355" value="2019" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Nix!

<input type="radio" name="q355" value="2020" class="form_input_radio"></input>

Ja. FZ lyckades lura mig.

<input type="radio" name="q355" value="2021" class="form_input_radio"></input>

Jojomän. Fast bara av andra medier, inte FZ.

<input type="radio" name="q355" value="2022" class="form_input_radio"></input>

Jag gick på både FZ:s och andras blåsningar...

<input type="radio" name="q355" value="2023" class="form_input_radio"></input>

Ingen aning.

</form>

Det var kul ^^ Det glädjer mig att det fanns folk som blev glada över ett sånt system ang stavningen, och sedan får det "krossat" framför sina ögon ;) synd det där med Shock, skulle vara perfekt kväll ;) \o/ 02/04 De som har koll på när 1 April e och något ovanligt hänt/händer fattar att det e ett skämt:p 02/04 Precis vad jag trodde. Trodde inte på någon av dem. :D Men bättre lycka nästa år. :) 02/04 "Vi kommer inte korrekturläsa IceMans foruminlägg. Han är den sortens medlem som alla sajter jagar med ljus och lykta för att få tag på och vi är mäkta glada att ha denna trogna karaktär i vårt gäng. Oavsett hur han stavar." Öööööh va? Elaborate please. 02/04 Säg inte det, en av "gamlingarna" i min guild som är en riktigt geek gick på alltihop... ;) 02/04 Jag visste att tävlingen var ett skämt, men jag levde på hoppet att så inte var fallet. *suckar* 02/04 Enda som lurade mig igår var när en skrev detta i guildchatten: "Var det idag vi skulle merga med <sätt in guildnamn här>? Eller var det senare i veckan?" Inte världens bästa aprilskämt, men eftersom jag hade varit borta ett tag blev det iaf. ett "WTF!?... 02/04 haha, hans shush-attack måste vara alla bibliotekariers dröm =) 02/04 Måste säga att jag faktiskt deltog i tävlingen helt reflexmässigt. Var först efter att jag skickat in svaret som det gick upp för mig att det var en övernattning hos Shock man vann och då ångrade jag mig lite. Ett par sekunder efter det så kom jag fram... 02/04 Jag blev inte lurad, nej. Var beredd på allting. :) 02/04
Skicka en rättelse