Hyllat, utskällt, uppdaterat och bantat - det har varit många turer kring #Age of Conan efter premiären för ett knappt år sedan. För att locka nytt folk till det massiva onlinerollspelet finns numera en trialversion tillgänglig. Den låter dig testa spelet gratis i en veckas tid.

Den norska utvecklaren #Funcom har försökt återupprätta spelets goda namn och locka till sig såväl gamla som nya spelare, detta med uppdateringar av olika slag. Nyligen släpptes en efterlängtad patch som lägger till stöd för DirectX 10-grafik, något som det talats vitt och brett om redan innan spelet hade premiär. Nu kan du alltså utan kostnad ta reda på om norrbaggarnas arbete gett något resultat.

Kan du utveckla det? Har själv lirat WoW väldigt länge och raidat allt, nu PvPar jag bara på 2k rating, vilket duger. Har testat Eve-online trial 2 gånger förut i 2 olika tillfällen och det var ganska roligt, men vet inte om jag ids testa AoC och Warham... 14/05 Bättre pvp än wow.. räcker långt för mig ;D 07/04 Ska testas! Har ändå inget roligare för mig : D 06/04 jag diggar AoC till lv20 :) skit bra spel då faktist. synd att inte hela liret har samma kännsla å stile. 06/04 Sågar spelet av 2 anledningar. 1: Det sög stort när det kom, buggigt, inge vettig end game, skit trist efter level 20 och stridssystemet blir långtråkigt med vissa klasser. 2: Ett år efter release och det är fortfarande fett buggigt, klasserna är inte... 06/04 Sågar det på grund av att jag inte är en mmoare, inte för att spelet är dåligt :) 06/04 Intressant att du 3 inlägg ner själv sågar spelet ;). Med en kommentar som den som jag citerar antar man att du faktiskt testat spelet först. 06/04 Efter en förbannat lång installation och en minst lika lång patchnings-runda så startade jag upp spelet. Valde en Guardian Cimmarion och påbörjade mitt äventyr. Efter 2 timmars fightande med diverse värdelösa monster kom jag till tortage... gjorde 2 que... 06/04 ta ledigt från jobbet en vecka och spela i 7 dagar så kommer du uppleva allt vad spelet har att erbjuda.Sen kan man sluta PoM gameplay. AoE heal, AoE Heal, AoE dmg spell, Lance, AoE, AoE AoE AoE, lance. osv osv. Och folk tyckte det var enformigt att lir... 05/04 Det är lite för sent för AoC... nästan. Ifall AoC hade kunnat mäta sig med WoW redan från BÖRJAN så hade det lockat till sig många fler spelare. Det är alltid värre att fixa sakerna efteråt. 05/04
Skicka en rättelse