Trots [n=31713 rykten] om betydande ekonomiska bekymmer blickar #THQ framåt. Nyligen presenterade företaget hur planerna för de kommande åren ser ut. Följden är förstås att en rad gamla och nya titlar tillkännages, samt planerade premiärdatum för dessa. Vi går igenom de mest intressanta.

  • Company of Heroes Online - som namnet antyder, en variant av #det hyllade strategispelet anpassat för nätspelande. Vi [n=26791 berättade först] om det i somras, planerad release THQ-budgetåret 2010 (om undertecknad förstått rätt sträcker det sig mellan den 1 april 2009 och den 31 mars 2010).

  • Nytt actionspel från Relic - Warhammer-#relic-entertainment|utvecklaren gör ett... just det, nytt actionspel. Inga detaljer kända, planerad release finansåret 2011.

  • Ny racing - Problemtyngda #Juice Games får förtroendet att snickra ihop ett nytt racingkoncept. Okänt innehåll, planerad premiär finansåret 2011.

  • Saints Row 3 - Ny chans att skita totalt i det här med sociala och juridiska regler och istället ha kul med våld och brutalt röj. #Volition tar tag i det här med politisk inkorrekthet för tredje gången under finansåret 2011.

  • Warhammer 40,000 MMO - Om något spel ska peta ner #WAR från krigstronen så torde det vara #Relic. Planerat släpps finansåret 2012.

  • Darksiders 2 - #Ettan släpps först i sommar, men #Virgil Games knåpar redan på uppföljaren. Vi gissar på ännu ett spel med storslagen action och vi gissar att föregångaren måste kränga dugligt för att tvåan ska se dagens ljus. Eller morgondagens - premiär inplanerad till 2012.

  • Nytt från Kaos - #Frontlines- och Desert Combat-utvecklaren #Kaos Studios har en ny shooter på gång. Vi vet varken vad eller när.

Jag skiter i de andra spelen som utvecklas, bara de gör WH40K MMOt till ett bra spel, förslagsvis INTE ett klassiskt RPG som WoW eller WAR. Inte för att något av de spelen är särskilt dåliga, bara för att det behövs något nytt... Ta och rippa spelet Pla... 04/04 Jag hoppas verkligen att de gör WH40k-MMOt till ett spel som faktiskt tänker på hur det "ser ut" i warhammer-universumet: Mörkt och våldsamt. WAR var en katastrof ur den estetiska synvinkeln, hoppas Relic inte gör samma fel. 04/04 Öh... ska de släppa ett nytt Warhammer för att ersätta Warhammer? Va fasen de ska väl släppa en EXPANSION? Blizzard ersätter ju inte WoW med nytt WoW... de skapar tillägg. 04/04 Kan iofs vara för dom presenterar framtida projekt. Tales of Valor är ju klart för butikerna. 04/04 Skumt att de inte nämner CoH: Tales of Valor, som ändå ska komma inom en rimligt snar framtid.. 04/04 +1 :evil: 03/04 Det står ju inget om ett 40k MMORPG, utan ett MMO och det kan vara ett spela a la Battlefield. Passar bättre med universumet och skulle antagligen dra till sig en större publik. 03/04 +1 till. :( Sa inte de att de skulle utveckla ett nytt för några månader sedan. Har ett minne att det stog i en av mina PCGs 03/04 40k mmo! YES äntligen! Hoppas verkligen det blir en shooter ala planetside och inte nått jävla rpg som det redan finns allt ALLT för många av. 03/04 Saints Row 3 och Warhammer 40k MMORPG... Kan båda bli riktigt roliga. Dock blir man ju alltid lite skeptisk när man hör om nya MMORPGs då dom alla verkar vara samma sak fast i olika förpackningar, förhoppningsvis kanske WH40k MMO ändrar på det. ;) 03/04
Skicka en rättelse