Hur följa upp ett av tidernas bästa spel alla kategorier? Jo, genom att skapa en surrealistisk, direkt uppföljare med världens undergång som tema. Det var i alla fall vad #Nintendo gjorde när de släppte uppföljaren till #Ocarina of Time - #The Legend of Zelda: Majora's Mask.

Virtual Console till Wii har nu fått påökt med denna gamla Nintendo 64-klassiker, som kan bli din för 1000 Wii-poäng (130 kronor). Spelet hör visserligen till de lite sämre delarna i serien rent spelmässigt, men dess helt unika och blytunga atmosfär är klart värd att upplevas.

Nice! Zelda fan sedan ettan på gamla NES kom och har lirat igenom alla spelen hur många gånger som helst, specielt OoT. Det här spelet kom ju mot slutet av N64ans livslängd och jag testade bara hos en kompis och tyckte det var lite underligt så jag spel... 06/04 Lyssna inte på den fulla nyhetsskribenten. Spelet är bättre än de flesta spelen i serien. 05/04 Oj silken timing. Lånade en kompis Zelda Collectors Edition (eller vad det nu heter), gamecubecontroll från en annan vän och minneskort från en tredje. Preblemet var bara att spelet varken är optimerat för Gamecube eller Wii, så bland annat krashade ski... 04/04 Jag tycker tvärtom att det är ett av de bättre spelen i serien. Det är också ett slag i ansiktet för alla som säger att Zelda är konservativt med likadana spel efter varandra. Det är kanske inte lika bra som OoT (Men vilket spel är egentligen det?) men... 04/04 Det här är verkligen ett av dom sämre spelen i serien, hatar allt som har med att spola tillbaka tiden att göra.. 04/04 @Al3x92: Jo Little Big Planet, Singstar och Buzz är ju känd för sin grafik. 04/04 sämre??? jag tycker det hör till bland dom bättre delarna i spelet! mer dynamiskt värld får man leta efter 04/04 Förlåt, glömde jag <ironi> taggen? 04/04 Zelda: MM var som Perfect dark var för goldeneye, kanske bra men fortfarande en besvikelse... 04/04 För att klargöra. Jag tycker inte att Majora's Mask är ett dåligt spel. Var har ni fått den absurda idén ifrån? Det jag skrev kort i nyheten var att jag anser den spelmässiga biten vara lite svagare än vissa andra Zelda-spel. Jag var inte alls ett fan... 04/04
Skicka en rättelse