#Activision-chefen Simon Wells säger till MVC att spelutgivaren har minst sagt enorma förväntningar på #Modern Warfare 2.

Vi vill göra detta års titel till det bästsäljande spelet någonsin. Det kanske höjer en del ögonbryn, men om man tar ett steg tillbaka och kikar på seriens tidigare släpp så ser man att detta mål börjar se genomförbart ut.

Enligt Wells är #Call of Duty-spinoffen en av årets största händelser inom hela underhållningsindustrin, och konkurrerar minst lika mycket med andra underhållningsformer som mot andra tv-spel. Modern Warfare 2 släpps den 10 november till Playstation 3, Xbox 360 och pc. Mer information och nyheter om spelet hittar du i FZ-databasen.

Jag är också en av dom som mer eller mindre bara spelade singleplayer, jag körde igenom det flera gånger. men det finns nåt som jag stört mig på genom alla dom cod spelen jag kört. Spelen satsar på att få en skön atmosfär vilket dom lyckas med, inte min... 07/04 Jag har förstått detta. Men vad ska jag göra? Jag njuter inte av MP helt enkelt. Tycker det är meningslöst. Poängen för ett spel enligt mig är att ge mig en upplevelse av en story. Helst en riktigt gripande och driven story som får mig att vilja veta... 06/04 Han har dock en poäng i att MP är inte för alla. Som jag själv skrev tidigare så spelar jag ALDRIG MP. Dels för att det tar för mycket tid, och dels för att jag inte blivit "biten" så att säga. Jag tycker helt enkelt inte det är särskilt roligt. Men det... 06/04 Stämmer nog ganska bra, folk har kört med argumentet att ww2 är uttjatat i x antal år nu och det är så att åren dem har gått och Modern combat spel finns i minst lika många varianter, tbh är jag dö trött påt. 06/04 Skämtar du med mig? Minst lika många krigsspel i modern tid som WW2 lir? 06/04 No offense Exxo men det där var minst sagt korkat sagt. Skall man bryta ner saker på det stadiet verkar ju allt löjligt... fotboll/hockey .. vuxna män som springer runt och sparkar på en boll. (Nu har jag inget emot fotboll lirade det som fan mellan 8-1... 06/04 Det lär väl komma en mapeditor liknande de till cod2 och 4, radiant... Jag har bara testat på radiant till cod4 men den till cod2 är i princip likadan om jag har förstått det rätt; flera tutorials som är till cod2 fungerar även till cod4 :) 06/04 Det blir inte det bäst säljande någonsin man kan bli det bästa CoD nådonsin8) 06/04 uhh. Wow säljer ju ändå lätt mer än det där kommer. Cs också. säljer ju ton med spel varje vecka sen release. 06/04 COD4 äger så hårt! Go go IW! 06/04
Skicka en rättelse