Efter de hyllade spelen #Far Cry och #Crysis #gånger två satsar den tyska utvecklaren #Crytek på... ja, vadå? Ett spel till fler plattformar än bara pc [n=25423 har det sagts] och efter lite grävjobb av InCrysis ser det ut som att namnet kan vara bestämt; sajten har tagit reda på att Crytek registrerat tre namn - Gface, Carvatar och Kingdoms - hos det amerikanska patentverket.

På GDC-mässan i USA häromveckan visade Crytek upp nästa generations grafikmotor, CryEngine 3 (se filmen nedan). Den version som visades sades emellertid inte tillhöra något specifikt spel utan presenterades som en teknikdemo. Men eventuellt kan innehållet alltså spegla företagets nästa spel. En viktig fråga återstår - hur ska de få in ordet "Cry" i något av de registrerade namnen....?

[v=3775]

Ärligt talat CryEngine 2. Är designad för PC. Inget annat det säger till och med chefen för Crytek. Det skulle kräva för mycket att göra om det. CryEngine 3 är bättre änn föregångaren annars är det meningslöst att göra en ny. Och spelet tror jag kommer... 18/04 fett med nice! :D Me likey! 07/04 Jag missade förvisso länken som besparar en de 15 sekundernas väntan men jag är ändå arg, arg. 06/04 Om materialet är från in-game, så blir det uppenbarligen ett nytt Crysis, då man ser nanosuits vid 1.11. 06/04 Det krävs ett extraklick med vänster musknapp eller vänta i 15 sekunder för att få tillgång till bra artiklar, massor med tävlingar, tester och ibland vettigt forumfolk. Det är väll inte så mycket begärt? 06/04 Åå=( Jag som hppats på Crysis till PS3:p Jaja men då blir la det något annat coolt hoppas jag:D 06/04 Nu när dom har insatt ipred lagen borde dom ju bara göra det till pc! Det är ju ingen som vågar ladda ner iaf nu. Att göra ett pc exklusivt spel till konsol är ingen bra grej. kan förstöra mycket gameplay och detalier;( 06/04 Synd att cryengine 3 console motorn är betydligt sämre än nuvarande cryengine 2. http://www.youtube.com/watch?v=WMZEO3z4maE&fmt=22 06/04 Det ser ut som CryEngine 2, med några uppgraderingar till motorn, så att PS3 och 360 spelare kan använda den. Tror ni System Specifikationerna kommer dras ner? Mer optimerad grafik, kanske? 06/04 Det ser ut som CryEngine 2, med några uppgraderingar till motorn, så att PS3 och 360 spelare kan använda den. Tror ni System Specifikationerna kommer dras ner? Mer optimerad grafik, kanske? 06/04
Skicka en rättelse