Nästan två år har gått sedan #Funcom tillkännagav #The Secret World, ytterligare ett massivt onlinerollspel. Efter det har det varit synnerligen tyst men rykten har cirkulerat om att norrbaggarna ska börja släppa information i år. Och ryktet ser ut att stämma - det första filmmaterialet från spelet finns nu att beskåda.

[video=2930]
Än är inte särskilt mycket känt om The Secret World, men utvecklarna har antytt att det rör sig om ett MMO i nutida miljö och att du ska kunna lira såväl ensam som tillsammans med andra. I likhet med #Age of Conan är det ett helt nytt spel (synnerligen modigt i denna uppföljartäta bransch) och precis som Conan sägs det vara på gång till Windows och Xbox 360. Filmen ovan skvallrar om att mer information är på gång - vi håller er givetvis underrättade så fort den behagar dyka upp.

Tack till JMA för detta #nyhetstips!
Haha, det såg fan snyggt ut när hon vänder huvudet och tittat rätt på nåt leende freak. Kudos för videon. :) Och nu börjar AoC repa upp sig också. Ännu mera kudos för Funcom. Dock så gillar jag inte stilen. Det såg för asiatiskt ut ifall du frågar mig.... 11/04 Gillar konceptet men har spelat båda funcoms mmo:n vid release och de var båda långt från releasefärdiga. Så det verkar inte som om de lär sig av sina misstag. 09/04 Är det inte Cthulhu på spelboxen? (eller vad nu bilden är ifrån) 09/04 Ser väldigt intressant ut, I'm in. 09/04 Håller med, lyckas dom inte med det här spelet så ger jag upp hoppet om Funcom... Trailern säger mig inte så mycket, men miljön + "apokalyps" känslan känns rätt intressant. Får se hur det artar sig. :) 09/04 Inte någon man skulle vilja möta när man kommer innanför dörren hemma. :) 08/04 Man kan ju fråga sig om dom gick med någon vinst med Conan? Är det ett JA så är väl det inte så misslyckat, samt värkar det som dom plåstrar om spelet, kanske det kan bli något i framtiden? grafiken lär ju hålla i alle fall ;D 08/04 Ser ju lite intressant ut. Dock så är jag fortfarande ärrad av AoC så kommer inte köpa detta oavsett hur bra det blir. 08/04 Och ljudet är som vanligt 5 sekunder efter, är det bara jag eller? 08/04 Ser intressant ut. :) Så länge de lyckas behålla känslan i miljön i själva spelet och slopar hur världen är uppbyggt i age of conan så kan det bli väldigt intressant. edit: Det är ju inte att grafiken är färgglad och dyl som gör att den är så briljant... 08/04
Skicka en rättelse