MTV Multiplayer har snackat med #Bioware-chefen Greg Zeschuck om företagets planer kring #Dragon Age: Origins och nedladdningsbart material.

Vi har en väldigt övertygad filosofi: det måste vara värdefullt. Detta är en av de viktigaste sakerna vi tror på; att det vi ger våra konsumenter, exempelvis det vi säljer till dem, oavsett om det är mindre eller större, om du säljer något till någon så måste det vara bra och det måste innehålla en viss valuta för pengarna de betalar för det. Man måste komma ihåg att tv-spelskonsumenter är några av de smartaste, mest uppdaterade personerna på planeten. Du kan inte lura på dem något, så försök inte ens. Det är anledningen att vår DLC-strategi med Dragon Age sträcker sig över ett och ett halvt eller två år, och att vi planerar exakt vad vi ska göra och hur vi ska göra det.

Räkna med att Biowares senaste förhoppningsvis får genomtänkt och välproducerat extramaterial, alltså. Dragon Age: Origins släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 i höst. Bilder och rullande filmklipp finnes här.

Nej, det är byggt helt från grunden. De har släppt en bok väldigt nyligen som ska vara ett slags prequel till spelet. The Stolen Throne av David Gaider(som för övrigt är lead writer för spelet) finns att köpa på t.ex. adlibris.se om man är intresserad. 11/04 Har dålig koll på Dragon Age, bygger det på D&D som tidigare hits? (Baldurs Gate, NWN osv) 10/04 Först säger du att Mass Effect inte är ett rollspel. Sen menar du att det är ett action-rpg, rpg som i rollspel? 10/04 Är mycket mer än omspelningsvärde som definierar ett rollspel. För min del är storyn det viktigaste och den får gärna vara rätt "snäv". Och enligt min mening har Mass Effect en lysande story och stor mängd bakgrundsinfo, och dessutom har det bara börjat... 09/04 Mass Effect är ett av dom bättre rollspelen jag spelat men jag köper inte Biowares DLC babbel för fem öre. Det lät precis likadant innan Mass Effect kom som det gör nu med Dragon Age. Jag hoppas dom står för vad dom säger men jag är tveksam. 09/04 Vid gudarna kan folk sluta kalla Mass Effect för ett rollspel, det ordet kastas runt som en gummi boll nuförtiden. Det är definitivt ett action-rpg och det är en helt annan historia. Samt tycker jag inte Mass Effect var så bra även på rp biten, det hade... 09/04 Du är ute och cyklar. Mass Effect var ett av, om inte det bästa rollspelet någonsin. En enorm uppsving i jämförelse med det mediokra Jade Empire som de gjorde något år tidigare. 09/04 Han har tyvärr fel om att man inte kan lura spelare. :P Det är ju inte direkt vårt fel dock, i alla lägen.. Hmm, jag vet inte varför men på något sätt känns Bioware sämre nuförtiden. Undrar varför jag får den känslan. Jag kan bara hoppas att jag helt... 09/04 ...de lovade 4 DLC paket till för Mass Effect :/ 09/04 Dom släppte flertalet extra kampanjer till Neverwinter Nights i alla fall. Däremot till Mass Effekt har det varit lite tunt även om dom släppt en där med. 09/04
Skicka en rättelse