Kotaku rapporterar att #Nintendos DSi-premiär blev mycket lyckad. 300 000 enheter var såldes i Nordamerika respektive Europa och det var idel glada miner på Nintendos presskonferens. Försäljningen täcker DSi-maskinens två första dagar och bådar gott inför framtiden.

Nintendo meddelade också att företaget inte har några planer att sänka priset på DS eller Wii, trots att den sistnämnda börjar tappa lite försäljningsandelar på den japanska marknaden.

Good for them! 16/04 30-plussare är väl just de som startade tvspelsgenerationen, de var unga när allt började och har hängt med sen dess. 40+ däremot är stenåldersstofiler med noll förståelse för tvspel och liknande :P ... ( ja, jag fyller 30 om 3 månader, käften) 13/04 De jag känner som har köpt Wii mer eller mindre nyligen är barnfamiljer och/eller 30-plusare. Med andra ord inte de som vanligtvis är TV-spelsköpare. Det är ju därför Wii har blivit en sådan framgång, för att Nintendo har lyckats tilltala en tidigare... 13/04 Har du inga tjejkompisar? Känns som varenda en har en Wii + Guitar Hero/Wii Fit ^^ 13/04 Det är en grej jag inte förstår? Jag känner en massa folk men jag vet ingen som har ett WII? Men jag är ju som sagt tonåring och det är väl dom mindre som köper sånt här. Ska nog köpa ett sånt här när brosan kommer hem så han blir glad! :) Fast det blir... 12/04 Det visar att den är bra JA. Men alla tycker inte så NEJ. 8) 12/04 Förvånar mig inte eftersom Wii och första DS säljer som smör. 12/04 Vänta här nu. Wii börjar tappa marknasandelar, nähä? Det finns något som heter utbud och efterfrågan. Har man fullständigt mättat efterfrågan, tja... Då är det ingen mening med att fortsätta sälja. Varenda jävla japan äger en wii. 12/04 Nej. Funderar på att köpa en DS för att ha när jag jobbar nätter. I skrivande stund lutar det helt klar mot en DS Lite. 1000 kr för en kortare batteritid och försämrad bakåtkompatibilitet men snabbare processor, mer minne samt två kameror känns inte mot... 12/04 Jag tykcer att förbättringarna från DS Lite till DSi inte är värda 1000kr. Är jag ensam att tycka så? :o 12/04
Skicka en rättelse