#Stalker-utvecklarna #GSC Game World har i en rysk intervju, översatt av Blue's News, avslöjat att spelhuset har både en ny, fristående expansion samt en uppföljare på gång. Nästa expansion får undertiteln "Call of Pripyat" och släpps senare i år. Några mer detaljer om #Stalker 2, utöver att det är på väg, har vi inte i dagsläget dessvärre.

De ukrainska Stalker-spelen har blivit riktigt populära till pc-plattformen och har än så länge bara dykt upp i datorform. Stalker: Shadow of Chernobyl fick nästan full pott när det begav sig 2007.

(Bilden kommer från Stalker: Clear Sky)

Stalker har potentialen att bli ett utav dem absolut bästa spelen. Någonsin. Tyvärr så får det en jävla massa minus pga den dåliga utvecklingen av spelet. Det känns liksom inte riktigt äkta. Sätt några riktigt duktiga grafikutvecklare på det, varför int... 18/04 Även fast de "misslyckades" med det så blev det ändå ett väldigt bra spel som blev ganska populärt. Om de lyckas sälja ett "misslyckat" spel så måste ju någonting locka spelarna. Världen lockade mig i alla fall, fast då är jag en post-apokalyps/"world... 15/04 För att totalt sett i princip ha misslyckats med första STALKER så satsar de rätt hårt på det varunamnet :) 15/04 Ge mig mindre begränsad karta och bilar, det skulle vara underbart. Vet att det finns mods med bilar och så men den fungerar ju inte riktigt som världen är nu. 15/04 mevoki: Så rätt så! Skyller på tillfälligt hjärnsläpp att jag kallade GSC för ryssar. Det hade de nog inte blivit så glada över, som sagt. ;) Tack för att du är uppmärksam! 15/04 Både Stalker och Clear Sky måste vara de två mest bug fyllda spel som någonsin släppts, visst är dom roliga att spela men inte innan X antal patchar och några mods installerade. Kanske till nästa titel så har dom listat ut vad begreppet "beta testa" bet... 14/04 5gb?? måste testas. jag håller med att vanilla är sisådär, samma med te.x Oblivion och Fallout3, man missar så mycket om man inte lägger ner lite tid på att modda spelen! 14/04 Hurra hurra 14/04 Härligt! Men jag tror inte utvecklarna skulle bli så glada om de visste att kallas för ryssar. GSC kommer ju faktiskt från ukraina! 14/04 Första Stalker var så förbannat tråkigt! Usch! Spelade igenom till 50% sen orkade jag inte med spelet! En av dom tråkigaste spelen jag spelat någonsin. 14/04
Skicka en rättelse