Major Nelson meddelar att E74-problemet som drabbat vissa Xbox 360-ägare numera kommer täckas av den allmänna treåriga "Red Ring of Death"-garantin. Det tekniska felet gör att maskinen visar upp felmeddelandet E74 och har, efter #Microsofts efterforskningar, visat sig ha samband med RRoD.

Alla konsumenter som drabbas av E74-meddelandet uppmanas därför att skicka in sina maskiner till Microsofts kundtjänst för att få dem reparerade utan kostnad. Via officiella svenska Xbox-sajten får du vidare hjälp om du är en av dem som drabbats.

Tack till Zymac för detta #nyhetstips!
Så långt tänker de inte, de verkar tro att allt är som Windows; stressa ut på marknaden, fixa problemen efteråt. Missförstå mig rätt nu, alla fanboys/girls. Det är jättetrevligt att de fixar era defekta konsoler gratis, men allt detta jolmande hade kunn... 13/11 det kom upp e74 på mitt xbox arcade 1 dag efter senaste dashbord uppdateringen fast den funkar perfekt om man inte sätter i sladden som överför ljud o bild lite weird 02/11 Jo Samma nytt Moderkort bara. Och inget annat går sönder efter 1-2 år då ibland eller :P?!? Köp en på öppet köp på elgiganten... byt hårdisk..var försiktig med den..Lämna tillbaka när din gamla kommer.. Vióla:D 17/04 Säga vad man vill om 360, men tråkigt har man aldrig med den, varje dag kan vara den sista speldagen, så man uppskattar varje speldag med 360 lika mycket som en dödsdömnd som har ett ovisst avrättelsedatum. 16/04 Det är 3 års reklamationsrätt, inte samma som garanti.. Du måste kunna bevisa att felet fanns på varan när du köpte den. 16/04 Det är alltid 3 års garanti emot fabrikations fel i Sverige efter som det är reglerat i lag. 16/04 Håller med dig:up: va en utav många som köpte skiten pajade efter en månad:\ den e nu såld:D för mig e det pc som gäller! köpte ett skit bra packet från komplett, e så nöjd kan spela alla nya spel:up: LÄNGE LEVE PC:N:up: 16/04 Fan heller att jag köper en ny konsol för att skiten inte håller! Gynnna de på ännu mer pengar nej tack. Självklart ska den inte ha oändlig garanti , men detta jävla fel har varit sen dag ett , då får man väl förfan ha åtminstonde 5 års garanti på felet... 15/04 Finns det något annat än buggar och GTA IV-DLC till 360 överhuvudtaget? Tänk om Micro$hit skulle ha satsat på att göra konsolen ordentligt redan från början? Så långt tänker de inte, de verkar tro att allt är som Windows; stressa ut på marknaden, fixa... 15/04 Det är ju inte många företag som skickar en budfirma som hämtar upp prylen direkt vid dörren. Men självklart så ska ju grejorna fungera korrekt , men förhoppningsvis så lär sig MS av sina/sitt misstag. 15/04
Skicka en rättelse