En demoversion av #Bionic Commandos multiplayerläge släpps innan april är slut. Glada besked för dig som är sugen att sätta tänderna i #Grins 3d-tolkning av det klassiska 80-talsliret. Men med plattformsexklusiva förbehåll - demoversionen släpps enbart till Xbox 360.

Demon kommer innehålla banan Vertigo och den blir spelbar för upp till åtta personer i hederligt gammalt deathmatch-läge, skriver Shacknews. Fullversionen har, utöver singleplayerkampanjen, sexton flerspelarbanor och tre spelformer (dm, team dm och capture the flag).

#Capcom vill inte kommentera varför Windows- och Playstation 3-människor får klara sig utan demon och de säger att det inte finns några planer på en demo till dessa plattformar. Rörande en eventuell singleplayerdemo sägs att det i nuläget inte finns några planer på en dylik.

Bionic Commando släpps till Xbox 360 och PS3 den 22 maj. Windows-upplagan saknar konkret datum men sägs vara på gång "kort därpå". Spelet utvecklas av stockholmarna Grin och bygger på ett klassiskt actionspel från sent 80-tal, dels känt för att huvudpersonen tar sig fram med en biomekanisk arm och dels för sin smått absurt höga svårighetsgrad. I höstas släppte Grin en modern version av originalspelet kallad #Bionic Commando Rearmed. Om en dryg månad är det alltså dags för en modern, tredimensionell tolkning.

Blir grinig på grin höhöhö 17/04 skoj för dom som har Xbox 360, själv spelade jag spelet på DHS08, ett klart köp. 16/04 Också ett spel man har hört om så mycket att det känns som det släpptes förra året, är inte lika intresserad nu men man blir grinig när utgivare eller utvecklare släpper demo till en version, sjutton har man gjort spelet till 3 plattformar så lär det... 16/04 Det var ett tag då man var intresserad av detta spel, men det tog alldeles för lång tid känns det som :( 16/04 lite dumt att inte släppa ett demo till PC, jag skulle köpa fler spel om jag fick testa de innan... 16/04 Spelet släpps till pc, demon gör det inte. Det är i min värld också en pc-nyhet. 16/04 Ja hmm undra varför? Kan det va så att idioterna Microsoft återigen köper till sig rättigheter... nääää så kan det ju aldrig vara. Jaja tur man har tillgång till box så man kan testa. Grin lyckades ju helt fantastiskt bra med rearmed. Hoppas dom fortsät... 16/04 Palla att Pc:n inte heller får nåt demo. Har aldrig haft någon förtroende för Capcom när det gäller PC spel, portade gcube versioner av RE4 är bara ett exempel på *host kasst* Capcom är konsoll mästarna själva men i PC världen skulle jag inte sakna dem. 16/04 Jaja men Capcom då, f*n va petigt det ska vara. 16/04 Skulle ju inte tro det då det inte kommer ett demo till PC heller. Kan man ju likväl säga att Microsoft köpt rättigheterna till demo exklusivitet på 360 lol Kul för xbox ägare men det är ju knappast nåt som skulle få mig att köpa en xbox. :) 16/04
Skicka en rättelse