Knappa två månader efter butikspremiären släpper #Relic en singleplayerdemo av #Dawn of War II. Demoversionen klockar in på uppskattningsvis 2,5 gigabyte och den plockas hem via ett besök hos Steam.

[v=3633;nl]
Mer på samma tema: häromdagen släpptes en patch som bland annat adderar en ny "Team battle map" och ett lass buggfixar och ändringar. Patchen tas hem genom att sätta fart på din Steam-klient.

Det är MP som ÄR DoW2! 16/04 Lirar fortfarande ettan på Multiplayer och fortfarande lika roligt :) Varför ska företagen göra så komplicerade grejer? Friends Find Server Host Game Join Lan Game Enda som behövs enligt mig :) 16/04 Singleplayer är sjukt kul, speciellt då det har ett bra återspelsvärde då man kan specialicera sina squads på olika sätt, jag kör just nu min commander med tunga vapen solo och i campaign-co-op på svåraste som melee. I multiplayer kör jag inga rankade... 16/04 Borde man inte kalla spelet för RTT (real time tactic) istället? :) Tycker spelet är helt okej. Repetivt efter cirkus 10 banor. 16/04 Synd att ungefär 1 % av alla spelare och recensenter håller med dig. Multiplayer är sjukt bra, speciellt när man kan släppa fokus på basbyggandet - det kräver väldigt mycket TAKTIK, till skillnad från de flesta andra RTS som kräver STRATEGI. 16/04 Kan inte annat än hålla med. Fast visserligen så brukar jag ALDRIG tycka om något multiplayerspel så... 16/04 Nej det är inte direct att jag fölorar(för jag brukar vinna!) spelet är bara så trist i multi! och singelplayer är inte så begränsat som multi! 16/04 Bra motiveringar där. "Det är trist och suger!1.. därför att!" Jag förstår dock varför du tycker det är trist; jag antar att du kört 3vs3. Då har du blivit överkörd av premade-teams (som är högre rank/trueskill) som sitter på ventrilo/ts och matar match... 16/04 Um ok, så du anser inte att spela med 4 enheter hela tiden (vilket oftast blev det man gjorde) som också blir bäst om man specialliserar sig på 1 sak, och använder dessa genom hela spelet på alla banor inte är begränsande? Hela singelplayer skriker ju... 16/04 Em...NO! Singel Rules! Multi suger TOTALT! :down: Jag o en polare har verkligen försökt spela i multi men det är så trist och suger! :down: 16/04
Skicka en rättelse