Trenden med att de digitala spelbutikerna sänker sina priser över helgen rullar vidare. Detsamma gör vår rapportering, så hala fram betalkortet, vaska fram eventuella guldkorn och låt köplusten spira. Och du, om du vet något inte vi vet gör du klokt i att tipsa för allt vad tygen håller.

Vi börjar med ett besök hos drm-fria GoG.com, som kränger strategiliren #Stronghold och #Stronghold: Crusader för 11,98 dollar - 25% under ordinarie pris. Om du äger något av dem sedan tidigare får du samma 25-procentiga rabatt på det andra, priserna blir då 4,49 respektive 7,49 dollar.

Steam vill förvandla oss hålögda gamers till maktgalna fortbollsklubbägare. #Football Manager 2009 krängs nämligen för halva priset, vilket blir 22,49 euro. Ett annat prissänkt maktmedel med ungefär lika mycket krig och intrig är #Dawn of War II. 25% rabatt ger ett pris på 37,49 euro fram till måndag.

GamersGate vill få oss att köpa dansk dynamit (även känd som #Kane & Lynch för 14,95 euro, vilket är en rabatt på 50%. Utanför helgreasfären lockas det även med 20% rabatt om du förbokar det lätt bisarra #Stalin vs. Martians (du säger att det inte är bisarrt? Du har fel). Priset för att ta reda på vad galenskapen handlar om blir med rabatten inräknad 13,99 euro.

Impulse Driven kör i vanlig ordning med en ständigt öppen tipssektion där vissa spel kan hittas till lägre pris (klicka på länken "On sale"). Du får spel som till exempel #Capitalism II och #Warlords: Battlecry III, en rabatt på smaskiga 50%.

Är inte rea tror jag men fan så billigt super roliga spelet Postal 1 är på gog.com, 6dollas. 19/04 Vi fick in spelet för recension i dag. Sent som tusan, tyvärr. Som du säger har vi svårt att hålla koll på allt om allt, men en recension är på gång i alla fall. 17/04 Kan väl ta och tipsa om ett nytt spel som heter DemiGod som kostar ca 330kr att köpa digitalt via impulse. Dyker inte upp i svenska butiker förrän nästa månad men är riktigt kul online redan nu :) http://www.demigodthegame.com/ (vet inte riktigt varför... 17/04 Hmm, tja, jag kan väl göra lite gratisreklam för en av min nya favvosidor för digital nerladdning: Deras sida är inte helt rak ännu, när man kommer till paypalbiten så kommer man till polska paypal t.ex., men jag har fått både min WoW och mina Diablo 2... 17/04 måste ju tipsa om webhallen som kränger det utmärkte sacred 2: fallen angel, för endast 99kr! http://www.webhallen.com/prod.php?id=77606 17/04 Okej, låter inte så farligt. Man börjar ju undra lite eftersom många sidor använder egna drm av olika slag. 17/04 Jag har köpt där tidigare och det är precis som den fysiska varan när det gäller DRM, men cdon verkar ju vara rätt aggressiva motståndare till DRM (tänker på när de kastade ut majorbolagen som inte levererade mp3 :)) så det kanske försvinner nån gång... 17/04 stalin vs martians har ju världens häftigaste trailer någonsin!! 17/04 Blir att köpa DoW2 nu när det är 25% på det. 17/04 Någon som testat att köpa spel från CDON Digital? Verkar väldigt sparsamt med info om hur det funkar, DRM o liknande. 17/04
Skicka en rättelse