Realtidsstrategispelet #Demigod släpptes för bara några dagar sedan. Allt sedan dess har spelet, enligt #Stardocks Brad Wardell, haft enorma problem med överbelastade servrar för spelets onlinekomponent. Orsaken uppges vara att hela 102 000 anslutningsförsök gjorts av piratkopierade exemplar. Detta kan jämföras med "bara" 18 000 anslutningar av folk som köpt spelet på legitim väg.

Arbetet med att sortera ut piratanvändarna från spelets riktiga supporters verkar dock ha gett resultat. Under helgen har onlinespelandet stabiliserats, och lagom till nästa vecka lovar utvecklarna att alla problem ska vara helt lösta. Om du fortfarande står i valet och kvalet angående köp så gör du bra i att vänta på FZ-recensionen som dyker upp snart.

Precis. den största delen av dom 102 tusen som tankade det ahde nog alldrig köpt det till att börja med, men en del av dom har köpt det nu för att dom har fått testa på det. dessutom har nog deras kompisars kompisar sett skiten och köpt det med. 05/05 hm, kanske är man lite bortskämd av dotas 80+ hjältar (har för mig att det är något sånt iaf) men känns inte 8 hjältar lite väl lite? måste ju vara jäkligt dålig variation. nej, än så länge är dota ohotat. 22/04 Skimning av de större nedladdningstjänsterna? Skulle inte tro det, och även om det hände, så blir du ju ersatt av din bank. Är du extra försiktig, så använd istället ekort. Då skapas ett unikt nummer temporärt, som bara innehåller beloppet du betalar.... 21/04 Både sant och falskt. Piraterna kan testa det över LAN pga hamachi, men spelet fungerar inte så bra då. På nätet är det skoj dock! Spela Pantheon spel, ljusa sidan så klart! 21/04 Först och främst så är det ingen som vet hur många pirater som verkligen köper spel de laddat ner. Skulle tro att siffran är rätt liten, i alla fall betydligt mindre än många hoppas. I övrigt så är Demigod väldigt inriktat på multiplayer, om man laddar... 21/04 Problemet med dessa siffror är att det urskiljer inte vilka av de 102 000 personer som har laddat ner spelet för att testa det så att dem inte köper grisen i säcken. Och det är väldigt svårt att ge en ungefärlig andel av hur många pirater som laddar ner... 21/04 Är du galen? 325kr för ett så pass fattigt spel är inte billigt. Hur kan du motivera det när t.ex. Dota är i princip gratis? Förövrigt så kanske det finns fler skills till varje hero i Demigod men det finns verkligen inte fler items + alla heroes verkar... 21/04 Många som säger emot dig där Dofilusåkaffe 20/04 Förstår inte ens varför man skulle köpa spelet. Inget att ha än på ett tag.:\ 20/04 Jodå, internetbanken har jag. Vilka som inte har kort? Mjo de som klarar sig bra utan kanske? Ärligt talat så känns det ju säkrare med kontanter i dagens läge med all denna "skimning" och dylikt. ^^ :up: 20/04
Skicka en rättelse