De senaste dagarna har vi fått åtskilliga tips om den Starcraft 2 Battle Report som #Blizzard nyligen lade upp. I filmklippet visas en #Starcraft 2-match mellan en Zerg- och Terran-spelare, komplett med kommentatorer och spännande rusher.

Filmklippet kan beskådas här nedan. Kartan heter "Blistering Sands" och kommenterar gör Dustin Browder och Robert Simpson.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=48119"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=48119" swliveconnect="true" name="gtembed" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" allowfullscreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed></object>

Hur mycket längtar just du efter Blizzards kommande strategifest?

Eftersom vi fått in lite drygt över 9000 tips om denna nyhet tackar vi alla våra kära läsare som tipsat. Vi kan dessvärre inte redovisa allas namn, för det skulle bli en lista längre än Mississippifloden.

Hur många kommer spela betan till sommarn 11/05 Detta är starcraft 2 och är olikt starcraft eftersom nya enheter nya abilities med mera skit sen ny gameplay och även fast dom delat upp dom så är multiplayern vanlig bara singleplayern är ändrad ingen ny multiplayer del för den som undrar dom är inga... 11/05 Detta spelet finns bara ett ord att beskriva med... OVERPOWERED... Längtar som fan efter detta spelet. 30/04 Nu får det vara nog med detta Bjäfs och tjafs på denna tråden! Så här ligger det till Dofilusåkaffe, du anser att du inte kan köpa alla expansionerna, vilket är en stor del på multiplayer också. För då kan ju du och hipshota spela ensamma på Battle.net... 30/04 Får väl se hur det blir när man kan spela själv. Men det påminner mer om en Starcraft remake med ny grafik utan något nytt förutom enheter och abilities. Men det hindrar förstås inte att spelet blir grymt bra ändå. 22/04 Jag tycker de är okej att mjölka pengar från mig som konsument för att jag är beredd att lägga ner pengarna av tidigare erfarenheter av blizzard. Har inte sett några indikationer på att de gör ett skitspel, det jag tycker är löjligt att säga att det är... 22/04 Hur menar du 3x? Var väl säkerställt att alla delar kommer innehålla alla lag i MP? Antar att nya enheter kommer komma för varje ny del för att få folk att köpa dem också bara. Eller missförstår jag dig? Kommer alla tre kosta fullpris kommer jag som sag... 22/04 Håller med dig om det ;) 22/04 Fan va duktiga dom var, har aldrig sett nån som kan spela förr, har bara kört kampanjen mot datorn själv, jag skulle bli ägd på 5 minuter. Fattar inte hur man kan hålla koll på så många grejer samtidigt, hålla på och micra med enskilda modeller osv. Dom... 22/04 Finns ingen aneldning att ändra för mycket. Starcraft är as bra ju. Om Warcraft 4 kommer någon gång kanske de kör på mer nytänk där... 22/04
Skicka en rättelse