Det glädjande beskedet att konsolversionerna av #Sacred 2 har [n=32291 fått releasedatum] grumlas av att utvecklaren #Ascaron befinner sig på ruinens brant. Den primära orsaken till företagets ekonomiska bekymmer är långvariga förseningar för Sacred 2.

Spelet släpptes till Windows i oktober förra året och det fick ett varmt mottagande. Konsolversionen är färdigutvecklad och har godkänts av #Sonys och #Microsofts representanter. Ascaron arbetar även på en expansion till pc-versionen och på det ännu ej officiellt presenterade Sacred 3.

Hmm, nu när vi pratar om Titan Quest, verkar som att min utgåva är borta. Snodde Iron Lore med den när dem gick i stöpet kanske? 22/04 Sacred 2 är ju klockrent spel, visst det hade stora strul i början men dom har ju iaf jobbat hårt med att fixa buggar o dyl. Så dom förtjänar verkligen inte att gå i konkurs eller liknande. Själv köpte jag spelet efter det hade patchats ganska rejält... 22/04 Sacred 2 var ett helt okey spel, men det är som sagt en smak sak. En sak är säker, det finns betydligt sämre spel att klaga på. Jag hoppas att Ascaron klarar sig ur krisen, de förtjänar bättre än att gå konkurs. 22/04 Vet inte om jag skulle säga att det finns en "massa" fler, i alla fall inte i den klassen som dessa spel är. Men visst finns det ett par andra, bland de nyare är t.ex. Dungeon Siege 2 och Silverfall. Edit: Appropå DS2, synd att Space Siege var ett fiask... 22/04 Det finns ju massa fler action RPGs typ, men, tja, de är kanske inte direkt så bra. Jag tycker det är tråkigt, jag hade gärna sett ett till exp till Titan Quest, eller ett Titan Quest 2, då jag tycker Titan Quest är det bästa av alla, sedan tycker jag... 21/04 Observerade detta förresten: * Iron Lore gjorde action rpg:et Titan Quest och gick omkull * Flagship Studios gjorde action rpg:et Hellgate London och gick omkull * Ascaron har gjort Sacred 1/2 och har nu problem. Bara Blizzard som får göra action rpg... 21/04 Jag har spelat Sacred 2 en hel del nu sen det kom ner i pris och jag kunde köpa det. Med patch 2.40 har jag haft 0 krasher och jag kör på Windows 7 beta med ATI beta driver och X-Fi beta driver! Har dock inget skräp som t.ex. Daemon Tools installerat.... 21/04 Inte mer än rätt. Jag har otaliga gånger försökt mig på deras spel men allt är bakvänt eller bara rakt av dumt gjort. Evigt med buggar och massvis med designval som är helt off. Ascaron skriver jag med nöje in i min book of the dead. 21/04 ...och alla har ju samma smak och gillar samma spel också? 21/04 Tycker Sacred 1 var as bra, detta är inte lika bra, men inte alls dåligt! Tråkigt att höra... samma sak var det med Iron Lore, de bara försvann Titan Quest var verkligen AS bra. 21/04
Skicka en rättelse