#Bethesda meddelar att nästa #Fallout 3-DLC, titulerat Broken Steel, släpps den 5 maj. Innehållet dyker upp till pc- och Xbox 360-versionerna av spelet, och utlovar ett par spelmässiga förändringar som säkert välkomnas av alla Fallout-spelare. Bland annat har level-begränsningen höjts från level 20 till level 30, och du kommer nu få fortsätta spela efter huvudkampanjens slut.

Broken Steel går loss på 800 Microsoft-poäng (strax över hundralappen) och får förhoppningsvis ett bättre mottagande än spelets tidigare DLC-paket. Annars kan utvecklarna i alla fall trösta sig med lite Fallout-tårta.

Hmm jag är lvl 20, färdig med typ alla side quests m.m, undrar om jag kommer nå lvl 30 lätt eller om jag får starta om... 22/04 Min frivecka börjar då. Lär ju inte bli mycket gjort här hemma då med andra ord. 22/04 Att kunna fortsätta spela efter man gjort klart alla huvud uppdragen borde ha varit med redan i releasen. Mot slutet sprang jag runt och plockade på mig alla möjliga vapen och en hel hög med armors men fick inte ens nån chans att testa skiten. 22/04 Givet köp. Det faktum att de dessutom fixar så att man faktiskt kan spela "klart" spelet och sedan fortsätta visar också på att de tänker på de små grejerna. Kommer nog ännu mer DLC efter detta. Någon annan som älskade Anchorage? Kändes väldigt MGS. Slu... 21/04 Fan va jag längta :D ! 21/04 kommer det till ps3 oxå?? 21/04 Har slutat spela sen jag nådde level 19. Skönt att jag snart kan fortsätta igen. 21/04 Jag visste om den men glömde bort den och spelade igenom båda de tidigare DLC som släpps utan att få någon exp för dem, kändes lagom surt efteråt även om de var helt okej spelupplevelser. Ser väldigt mycket fram emot nästa iaf :) / LordDaimos 21/04 samma här, vill också ha några perks jag missat pga inte satsat på vissa egenskaper.... + att det känns surt att lira vidare om man inte kan bli högre level, och jag är knappt närheten av att klara main storyn. 21/04 Har för mig att "advlevel" i kommand prompten höjer level.. tycker de borde lägga max på 40 direkt. 21/04
Skicka en rättelse