Fredageftermiddag igen, och med det följer en hoper tips på digitala butiker som har rea på sina spel. Som vanligt kommer våra trogna läsare tipsa om fler bra och billiga spel i denna nyhets kommentarstråd. Vi ber dig att göra detsamma.

I veckan hittade #NCsoft på att ansluta sig till Steam-butiken, vilket gör att ett lass MMO-spel finns till salu för en billig penning. Vad sägs om #Lineage II för 7,49 euro, #Guild Wars: (GOTY) för 12,99 euro. Om den massiva dealen inte passar kan det istället kanske smaka med #The Orange Box för 10 euro?

GamersGate lockar med hela 75% rea på #Space Siege. Du får betala 7,49 euro för det halvårsgamla liret från #Gas Powered Games.

GoG.com kör en Fallout-vecka, vilket betyder att du kan köpa de hyfsat hyllade rollspelen för en billig penning. Spelhistoria i form av #Fallout, #Fallout 2 och #Fallout Tactics för 14, drm-fria USA-dollar går sannerligen inte av för hackor.

Cdon.com och #EA kör en deal som möjligen sträcker sig längre än under helgen. Hursomhelst, en lång rad kända EA-titlar finns till salu till priser som börjar på 199 kronor. Bläddra dig igenom utbudet och välj och vraka.

Skicka en rättelse