Framåt höstkanten släpper #Paradox Interactive loss andra världskriget igen, detta med det hyfsat efterlängtade #Hearts of Iron III. Filmer från spelet släpps då och då, senast i går då en mastig historia på temat "spelets episka skala". Vad det innebär bildar du dig en uppfattning om genom att sänka blicken ett par centimeter.

[v=3829]
Spelet genomgår för närvarande betatestning, meddelar utvecklarna. Det som återstår innan premiären är AI-förbättringar, finjusteringar av regler och spelmekanik och lite gränssnittsförbättringar.

Så sant dofilusåkaffe, har spelat rätt mycket med Sverige. En gång var jag i fred till 1944 sen jag anföll Berlin med 8 Fallskärms divisioner samt attackerade och tog tillbaka Norge & Danmark. Men sen fick jag smisk när Tyska armen i Finland vände om... 24/04 Exakt sedan så kan det vara kul att dela upp de militära kampanjerna. Som t.ex. "I morgon gör jag ett blixt anfall och tar Ungern, Jugoslavien och Grekland. På söndag förbereder jag för Operation Barbarossa." Man kan ha en massa kul när man planerar sin... 24/04 Nämen... det är inte WoW vi talar om. Visst det tar 1-3 timmar att komma in i spelet och vid gudarna det kan ta 24+ att lära sig allt som krävs för att bli en effektiv general. Men när väl allt är inne så är det riktigt roligt. Själv delar jag upp mina... 24/04 Om jag vore arbetslös, utan någon fru och vänner, DÅ skulle jag sätta tänderna i det här spelet. Det verkar vara enormt tidskrävande. 24/04 har aldrig förstått mig på hearts of iron :/ hade en klass kompis som lira 2an förrut och de så inte kul ut, typ lika kul som football manager när de först kom... :) kul för dom som gillar detta! alltid kul med uppföljare 24/04 GE MIG NU!!!!! O_O 24/04 Att 3D-kartan är fulare än de handritade i tidigare spel är det inget tvivel om. Men förhoppningsvis blir den nu lättare att modda. Just hårdkodade kartor har ställt till med problem för moddare i tidigare Paradox-spel. Själv ser jag mest fram emot de... 24/04 Nej? Vet inte, men jag tycker det ser grymt trevligt ut! Ser fram emot! =) 23/04 Paradox har aldrig använt nazist flaggan i sina spel för att den är olaglig i hela Israel älskande västvärlden. Däremot kan du ju modifiera alla spelen till ditt egna tycke och lägga in den historiskt korrekta flaggan. Nej som alltid används en slags... 23/04 JA och JA igen. Håller med till fullo. 23/04
Skicka en rättelse