I ett par års tid har vi på FZ visat film i Flash-format, ett enkelt och smidigt sätt för dig, vår kära besökare, att hålla koll på favoritspelen. I dag har vi den stora äran att presentera en grov förbättring av vår populära filmavdelning, fullmatad med fräscht utseende, förbättringar, nya funktioner - och en titt in i framtiden.

Vi vet, du hungrar efter att kasta dig över de nya godsakerna. Men först en kort genomgång av vad som är nytt.

 • Flera upplösningar
  Högupplöst eller normalupplöst; hitta en storlek som passar dig.

 • Nytt utseende
  Enkelt, snyggt, tydligt. Ett första steg i riktning mot att modernisera oss själva. Du kommer se mer av detta framöver, men vi börjar med att känna oss fram. Exakta tidpunkter för när det dyker upp på andra håll kan vi ännu inte ge.

 • Ny navigering
  Det är nu betydligt enklare att bläddra runt bland filmerna.

 • Blixtsnabb sökning
  Vindsnabb Ajax-sökning, testa så ser du vad vi menar. Vill du söka mer avancerat finns alternativ för det också.

 • Bädda in filmer
  Kopiera embed-koden, klistra in den där du vill ha den - klart!

 • Fullskärmsläge
  Om nedsläckta ljus (se nedan) och högupplöst läge inte räcker.

 • Släck ljuset
  Skapar den där mysiga filmkänslan. Popcorn får du fixa själv.

Det här är några av nyheterna i vår nya filmavdelning och vi är övertygade om att du kommer gilla den lika mycket som vi gör. Vårt mål är att täcka in så mycket som det bara är möjligt i fråga om spelfilmer, att du efter ett par klick har tillgång till det bästa i filmväg. Testa med filmen nedan för att se vad vi menar.

[video=2902]

Riddick: Dark Athena får representera FZ:s nya, urläckra filmspelare. Klicka för att se vad vi menar.

Vi vill givetvis ha dina åsikter om nya fz.se/filmer. Ge synpunkter, förslag, beröm, skäll och allt annat i denna nyhets kommentarstråd. Berätta gärna vad du tycker om sajtens nya utseende också. Vi är medvetna om att barnsjukdomar kan förekomma och vi uppskattar din hjälp med att rätta till eventuella problem.

Det förklarar en hel del :) Trodde ni kommit på världens mest meningslösa funktion :D haha 27/04 De nya filmerna är konsekvent i en högre bitrate än de gamla. Detta gäller även de i SD-format. Det kan vara därför det laggar för dig. 27/04 Toppen :) Hackar tyvärr bara en aning när jag spelar upp filmerna. Även de i litet format. Har f.ö. Noscript 1.9.2 Adblock 1.0.2 Firefox 3.0.9 och det verkar fungera som det skall förutom då att filmerna hackar. Tänkte att det kanske berodde på hårdvara... 27/04 Man vill givetvis inte få filmen dimmad och det får man inte heller under de vanligaste förutsättningarna (Windows). Det är inte så att du kör Mac? Då mörkas sidan med Firefox och Safari (men Opera funkar). Vet ej varför, kanske spelar Apples ovilja mot... 26/04 Jag vet inte vad du menar, för mig så tonas allt ned förutom filmen som behåller samma ljusstyrka. // edit Jag kör Vista 64bit, Opera 9,64 26/04 Jag hade väntat mig att allt utom filmen dimmades, varför vill man få filmen dimmad? eller är det bara jag som har fel på ögonen? 26/04 Väldigt stiligt, lättnavigerat och tydligt :) Jag tycker dock att den röda bannern (http://www.fz.se/gfx/theme_fz/sections/video/video_logo01.png) är en aningen för stor och tar onödigt mycket plats, sjävla innehållet försvinner nästan. Egentligen så... 26/04 Skulle vara Nice som bara den. Vi är många som suckar och så är det på nästan 100% av alla saiter. Tur att YouTube är ett av de få undantagen. Knega på så vi alla bliva nöjda :) 26/04 Vilket syfte hade det fyllt? :) 26/04 Najs najs, men att släcka lyset borde ju inte innebära att filmen också dimmas ner. Eller? :) 26/04
Skicka en rättelse