#Dice kommer i dag med ett par nyheter rörande #Battlefield 1943, den småskaliga nytolkningen av #gamla synder. Först och främst priset - Xbox 360-versionen kommer kosta omkring 150 kronor (1200 Microsoft-poäng / 14,40 euro). För det andra släpps spelet i juni. Men - bara till Xbox 360 och Playstation 3, Windows-spelarna får av okänd anledning ge sig till tåls till i september.

I samband med tillkännagivandet har en ny film som visar banan Wake Island släppts. Du spanar in den via vår [n=32361 busfärska filmspelare].

[video=2941]

Tack till UOme för detta #nyhetstips!
Bring it on! Ska bli härligt att damma av de gamla slitna kängorna, eller jag menar den gamla BFSM-musmattan. 30/04 Har jag gjort, det är efterblivet och man är inte lika snabb eller precis med en joye. Givetvis handlar det om träning men ge en musspelare lika lång träning som en joy spelare o sätt dem mot varandra så ska du se våldtäkt. Därav har de flesta konsolfps... 29/04 Vad exakt är ett BF3 då? 1943 skulle väl lika gärna kunna representera det. Om du vill se en ny PC exklusiv BF titel får du nog hålla dig till dina drömmar tyvärr. 26/04 Den laggar inte för mig här. 26/04 Jag tycker att folk som gnäller kan ta och testa BF:BC multiplayer på konsoll under ett par dagar och sedan försöka motivera att FPS inte kan fungera på konsoller. Sen använder ju 1943 samma motor som BF:BC så det borde ju kunna vara ett hyffsat mått... 26/04 Varför tror ni att dem väntar till September. Tänk lite nu va. Om ni läst artikeln om Battlefield 1943 så sa Patrick att dem kollade upp om det skulle kunna bli fler spelare och annat extra till PC. Det är väll antagligen det som håller tillbaka spelet.... 26/04 Tror jag skiter i ngt fjolligt konsoll-lir, väntar på BF3 som jag hoppas bara(om det kommer) kommer till PC.:up: 26/04 Håller med. :( 26/04 Oj, vilken NERD RAGE det blev. Hehe, man kan ju tro att dommedagen är nära. Dice övergivit PC för att dem skjuter upp ett spel några månader? Men, seriöst. :) Trailern ser riktigt kul ut, keep up the good work! :D 26/04 hp regen..... det har tyvärr tillkommigt pga att småbarn idag inte orkar göra nått eller lära sig nått. ett kasst odåga tyg som måste försvinna det ska vara som det var förr, är du en dålig usel spelare, ska du faan dö, inte gömma dig, å vänta 1-3sec..... 25/04
Skicka en rättelse