Det kortvariga äventyret för #Flagship Studios (#Hellgate: London tändes hösten 2007 och släcktes för två månader sedan) avskräcker inte de anställda. För en tid sedan startade de en ny studio kallad #Runic Games och i dagarna presenterade de sitt första projekt - #Torchlight.

Det rör sig återigen om ett massivt onlinerollspel, ett actionorienterat, enkelt, äventyrsinriktat och #Diablo-liknande sådant, om vi ska tro uppgifterna från officiellt håll. Utgivningen sköts av #Perfect World, ett kinesiskt företag som gjort sig en namn genom att distribuera just MMO-spel. Vi har inga uppgifter om när Torchlight kan tänkas blir färdigt.

Uppdatering: Det tycks som att den officiella pressreleasen inte alls stämmer överens med vad Tochlight faktiskt är. Enligt uppgifter på fansidan Runic Games Fansite snickrar företaget på två spel: ett för singleplayerspelande och ett MMO. Singleplayerspelet kommer släppas i år och MMO-liret längre fram.

Konstigt att det inte står nåt om Perfect World International under Perfect World företaget... Kanske för att det är ett Free to play MMO? Jag tycker att Perfect World International slår WoW med hästlängder. Visst så är grafiken inte den bästa men det... 27/04 Om jag ska vara ärlig så ser det riktigt mysigt ut. Hoppas de lyckas bättre än vad de gjorde med Hellgate: London. 26/04 Sera mera ut som en fet ripoff på fate än på Diablo 3 faktiskt, specielt med saker som att man har en pet med sig som också har en inventory, att man kan fiska å att det bara är en stad :P Men det e ju alltid kul med ett nytt arpg :) 25/04 Ser trevligt ut. 25/04 Med tanke på att Torchlight kommer ha ett låst isometriskt perspektiv och inte allt för många action buttons (enligt bilderna och UI) skulle en gamepad fungera rätt bra. En mini-FAQ har dykt upp http://www.runicgamesfansite.com/torchlight-faq/ Framgår... 25/04 GAMEPAD?!?!?! Hädare! Det är fan jävulens påfund. Enda spelen gamepads är bra i är typ NHL och sånt. >:P 25/04 Finns ingen anledning att hoppas på att det blir dåligt för min del så jag vill att det blir ett bra spel. Ännu bättre om det kan få in en alternativ styrning än mus+tb, gamepad vore nice. 25/04 Humor. :P http://www.denialinfo.com/geeks.jpg (http://www.denialinfo.com/geeks.jpg) 25/04 Synd att det var ett MMO, behöver ha ett bra nytt SP/Lan hack-n-slash... Ser ut som wow typ,... 25/04 Det är inte ett MMO Läs tidigare inlägg för mer info. 25/04
Skicka en rättelse