En massa nya #Capcom-avslöjanden har skett senaste dagarna. Här kommer en samlingsnyhet med det hetaste.

#Resident Evil Archives - Wii-remaken av seriens första del släpps i Europa i juni.

#Fate/unlimited codes - Nytt beat'em up-spel på väg till PSP. Släpps i sommar exklusivt för digital distribution. Baseras på den grafiska romanen Fate/stay night och utvecklas av #Eighting som gjorde #Tatsunoko vs. Capcom.

#Ace Attorney: Investigations: Miles Edgeworth - Släpps till DS i vinter och blir nästa del i Ace Attorney-serien. Utlovar en helt ny tvist på det klassiska advokatkonceptet.

Nytt MotoGP - Saknar fortfarande namn, men blir ett nytt MotoGP utvecklat av #Monumental Games till förmån för Xbox 360 och Playstation 3. Saknar släppdatum.

#Street Fighter IV - Pc-versionen av Street Fighter IV kommer använda Games for Windows som grund för multiplayer, vilket innebär stöd för röstsamtal och upplåsningsbara achievements. Släpps i sommar.

#Dead Rising 2 - Har nu bekräftats av Keiji Inafune att spelet ska ha multiplayer, men han vill inte gå in djupare än så eftersom han då skulle tvingas avslöja "saker han inte ännu vill avslöja" om det kommande zombiespelet.

Som att inte denna nyhetexplosion från Capcoms håll vore nog, säger företaget också att man har ytterligare två hittills icke utannonserade spel att visa upp på E3.

Skicka en rättelse