Att #Tripwire Interactive arbetat på ett nytt stort projekt har varit känt sedan länge och många har gissat på ett nytt #Red Orchestra med grafik grundad i Unreal Tournament 3-motorn. En gissning som visade vara helt korrekt då spelet, med undertiteln Heroes of Stalingrad, pryder omslaget på det senaste numret av brittiska PC Gamer.

Det hastiga tillkännagivandet tycks även ha tagit Tripwire på sängen, enligt ett inlägg på deras officiella forum trodde de att artikeln skulle publiceras först efter att deras zombieslaktare #Killing Floor hade släppts. Därför är mycket lite information om Stalingradshjältarna tillgängligt i skrivande stund, tidiga läsarrapporter säger dock att singleplayer och 10-manna-coop är två av de stora nyheterna.

Mp40 är inte nämnbart förändrad från modden. STG:n är okej representerad i automatläge, men träffsäkerheten i patronvis eld är fortfarande tveksam. Senast jag spelade RO så sparkade samtliga trumkpistar, i synnerhet PPSh-41, rakt upp i himlen vid någon... 05/05 Jag kan förstå om du upplever en förändring till det sämre, men jag skulle ändå inte vara alltför snabb med att döma ut det som ett offer på balansens altare. MP40/41 och STG:n går ju alldeles utmärkt att fälla folk på längre håll med (STG:n framförallt... 05/05 Singleplayer i Red Orchestra-stuk är något jag längtat efter i såååå många år :O Mycket intressant! 05/05 Älskade modden till ut2004. Fastnade aldrig för retail dock. 05/05 "But the upcoming sequel to Red Orchestra - Heroes of Stalingrad - will let you do just that. Developers Tripwire say that this is the"first time ever in a first person shooter" that you'll be allowed to play as the Germans, as the game will feature an... 05/05 lol @ Heroes of Stalingrad. There were no heroes at Stalingrad. :P 05/05 Som sagt, hoppas att de inte balanserar sönder detta spelet också. Någon som lyckats hitta några scans från PC Gamer-artikeln? Edit: Hittade, finns länkar i tråden på Sweclockers. 04/05 ÛBER GÖTT ! 04/05 Det retail-RO lyckades bra med var stridsvagnssystemet, men infanteristriderna var överlägsna realism- och underhållningsmässigt i modden. Tyvärr har överbalanseringen gjort att spelet inte är så roligt längre, och jag har tappat intresset på samma sätt... 04/05 aw, nu måste jag ju torka bort allt dräggel från skrivbordet ^^ 04/05
Skicka en rättelse