#Capcom meddelar att pc-versionen av hyllade slagsmålsfesten #Street Fighter IV släpps lös den 3 juli i Europa. Som vi tidigare rapporterat om kommer spelet använda sig utav Games for Windows-stöd för multiplayer.

Datumen för #Resident Evil 5 och #Bionic Commando är däremot inte riktigt lika exakta. Den förstnämnda titeln ska "släppas senare i år", och kommer ha ett samarbetsläge över internet samt nya pc-specifika förbättringar. Bionic Commando å sin sida släpps någon gång i juli, och får också en hel del förbättringar gentemot versionen till konsol. Bland annat stöd för både DirectX 9 och DirectX 10, stöd för högre upplösningar samt med fler inställningsmöjligheter.

Konsolversionen av Bionic Commando släpps till Xbox 360 och Playstation 3 redan den 22 maj.

Jo man blir ju tvungen att lira med analoga sticken och se till att man inte blir förbannad då man råkar dra sticken någon millimeter för långt upp när man ska dra en Ultra Combo så att man istället hoppar in i motståndaren. =) 05/05 Absolut, efter det att MS fick för sig att göra 360 controllern till nån slags "officiell" PC gamepad så är det enda alternativet till spel som RE5. Till Steet Fighter vill man nog ha en arkad pinne dock. 360 controllerns D-pad är ju tyvärr enda svaga... 05/05 Bara å köpa en 360 kontroll å plugga in i datorn, gör alla konsol portar 10gr bättre :) 05/05 Hoppas att kontrollschemat funkar som det ska till RE5, så att det inte blir som förra RE-titeln. Typ "press button 5" ... "VILKEN ÄR KNAPP 5 AH WTF JAG DOG OH NOOO!" ... ja, och så mouse-aim. Det vågar jag inte ens nämna. 05/05 Värt att notera är att pc-utgåvan av RE5 innehar stöd för Nvidia 3d vision eller vad det heter. Zombies.. i 3d. Det ni. 05/05 Hade ingen anning om att RE5 var bekräftat för PC 05/05 Nice, RE5...inge RE känsla men kanske skoj action :P 05/05 Roligt för PC folket hoppas portningarna blir bra bara. Själv föredrar jag nog dessa spelena till konsol. "Den som väntar på nåt gott väntar ALLTID för länge." ;) 05/05 "någon gång i juli" Nu blev jag lite ledsen, jag har provat demot och tyckte att det var jättekul. Men det är till PC jag vill köpa det då jag helt enkelt föredrar PC över konsol. "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" antar jag. (Kul... 05/05 Yay :D street fighter IV tilltalar mej inte men hoppas på bra portningar av resident evil 5 och bionic commando. 05/05
Skicka en rättelse