Spelbloggen thatvideogameblog hävdar att "en källa" meddelat sajten att #Activision licensierar Vietnam-krigsinspirerad musik till Call of Duty 7. Även kubansk, afrikansk och gamla sovjetiska toner verkar licensieras för bruk i spelet, som #Treyarch påstås arbeta med.

Tidigare har Treyarchs Noah Heller kommit med uttalanden som skvallrat om att det är slut på Call of Duty-spel med andra världskrigs-anknytning, och att nästa del i serien därför eventuellt utspelar sig i till exempel Vietnam är möjligt.

#Modern Warfare 2 har brutit sig loss ur Call of Duty-serien, och släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 denna vinter. När nästa #Call of Duty-spel släpps är fortfarande okänt.

Vad är det för jävla gnäll på er som gnäller på Treyarch. Treyarch gjorde fan så mycket bättre spel än Infinity Wards Modern World. Infinity Wards två första var bra men Modern World var rena skiten. 08/11 Går inte att göra ett kul ww1 spel ärligt talat. Fronten flyttade sig ju fan inte ens 10 meter på flera år. Så hur gör man det skoj? 07/11 Så sant (: 22/07 den amerikanska kampanjen i CoD4 MW var ju typ Irakkrig, eller? 08/05 Då får vi hoppas att Gearbox gör ett nytt BIA till PC eller att Splash Damage gör ett nytt Wolfenstein Enemy Territory om nu inte Wolfenstein som kommer ut i vinter har ett grymt onlineläge. Kan ju alltid hoppas att IW någon gång vänder tillbaka till... 07/05 Det verkar ta slut med andra världskrigs spel. Om Treyarch utvecklar ett viernamkrigs spel och nästa MoH spel ska utspela sig i afghanistan. Vem ska då göra ett andra världskrig? 07/05 Ignorant? Det du skrev just nu då? Fan heller att dom bara har gjort nya skins och kartor. Skicka mig en länk om du har där dom säger att dom bara gjort skins och kartor. Jag förstår att du skriver att ingen bryr sig, Det är ju detta som är dagens menta... 06/05 Vietnam låter bra,annars kunde Civil War vara ganska coolt också. 06/05 Herregud va du va ignorant då... World at War gjordes helt på MW motorn, och ändå när dom bara behöver göra nya banor och skins i princip så lyckas dom sabba hur mycket som helst.. Man kunde inte ens kolla på FPS:en i spelet förns efter 2 eller 3 uppdat... 06/05 Tycker att alla treyarchs cod har varit dåliga, infinity ward har gjort bästa spelen hittils. Tur att det kommer ett nyt modern warfare så man får spela något annat än cod 4 06/05
Skicka en rättelse