Krypskyttar är oftast hatade av alla på spelservern, förutom av dem som gillar att stå och trycka i mörka hörn som de fega svin de är. Förlåt, ta det inte personligt men det är verkligen en klass man antingen älskar eller avskyr. #Valve är högst medvetna om problematiken när de nu arbetar på att uppdatera sin träffsäkra australiensare i #Team Fortress 2 och istället för att ge honom en ännu kraftigare älgstudsare vill de göra strider mot honom mer intima, utan att gå in på några avslöjande detaljer.

Vidare i blogginlägget förklarar de varför granaterna från originalet inte fick plats i uppföljaren. Ett av deras designmål var att reducera de gånger du dör utan att veta varför och därmed lära av dina misstag och bli en bättre spelare. Med tanke på hur granater oftast slängs iväg utan tydlig adressat valde de att slopa dem och göra striderna mer personliga och utvecklande.

Jag menar ju unlocks... 12/05 Hoppas Soldier eller Demoman blir nästa uppdate , men hoppas inte att snipers blir lika dålig som Scouten! The Sandman ( enligt mig ) förstörde hela TF2 spelandet :( 12/05 Dom borde ju fixa nått form av läge som härmar TFC för oss som älskade det. Massa granater, massa ALLT och riktigt snabbt. Nu hinner man ju fan tänka t.om. :) 07/05 Han har redan fått en update, fast det kanske kommer fler. :| 06/05 Jag vill ha update på Engineer snart... 06/05 tf2 är kanon , spelar man som ett lag så löser det sig det mesta. Tyvärr verkar vissa tror att tf2 är q3 dm eller dyl. för dom verkar inte förstå konceptet att laget ska vinna inte att ha mest frags. Säger inte att man inte ska få köra solo men på publi... 06/05 Det finns TF spel tidigare än TFC och där i (qwtf om du minns?) fungerade granater alldeles ypperligt utan att det blev "spamm". Jag antar att Valve är för inkompententa för att få till det på ett bra sätt och istället väljer lätta vägen ut med att impl... 06/05 Knappast så att alla unlocks är bättre än orginalen. Spelet är för övrigt bättre än någonsin; 1. Pyro är inte totalt bängvärdelös mot det mesta som den var innan dess update. 2. Spy kräver inte bara tur att komma in bakom folk sen ytterligare tur att... 06/05 Börjar bli less på alla dessa updates. Som mosoloa1 säger så är "spelet" förstört". Jag saknar tiden då den släpptes och då var det som roligast. Och sen när Enginnern blir overpower så kan ingen förstöra dom. Blir väl eldkastare på hela Senteryn. 06/05 Jo men kritiska träffar är väll till för balansen där alla inklusive mig själv inte är överdjävlig på såna här spel men spelar som faen ändå... har säkert en kill/death ratio på 0.75- 1 eller nåt liknande Ibland är det skönt med lite tur :P 06/05
Skicka en rättelse