En ny trailer för #Red Steel 2 har släppts lös på nätet - utan #Ubisofts översyn, vad det verkar. Vem den ursprungliga läckan är har vi inte lyckats identifiera, men här kommer i alla fall en ny video på Red Steel 2, nu med MotionPlus!

[video=3036]
Ser det ut som något du skulle vara intresserad av?

Uppdatering:
Ubisoft har nu släppt trailern för allmän beskådan och du kan därför se den i betydligt högre kvalitet i vårt filmarkiv.

Tack till radiuz för detta #nyhetstips!
Kan knappt vänta!! x3 07/05 @Jowy of Highland: De flesta inser väl att de kommer bli en viss fördröjning så att man måste ligga några ms före i sitt tänkande, men varför skulle inte "1:1" aspekten funka? Jag menar det finns väl inga större hinder för att använda något trådlöst,... 06/05 1:1-styrning my ass, luktar lika illa som den sjuka hypen innan Wii släpptes. Naturligtvis kommer inget spel komma i närheten av den kontroll och precision som visas upp i promo-trailers som den här, borde vilket barn som helst kunna inse. Skrattar åt... 06/05 De flesta "gamers" är även idioter så det förvånar mig inte. Jag är absolut för Wii:s kontroll och tycker det är helt OK alternativ till knapptryckningar i de fall det fungerar bra, men jag ser det inte värt mödan att basera ett helt spel på att vifta... 06/05 Ser väl snyggt ut och allt, men en sak som man alltid ska tänka på när man kollar på trailers: det ÄR en trailer. 06/05 Gimmick? Det blir ju hur grymt som helst, såvitt jag vet så drömmer typ alla gamers om att få svinga ett svärd på riktigt i spel. Men de klart, finns ju dom som är skeptiska och inte vill ha någon förnyelse där knapptryckningar är roligare. 06/05 Småsnyggt, men jag är inte minsta imponerad av den riktning Ubi verkar gå med det. 1on1-strider i skjutarspel är kanske det minst intressanta jag kan tänka mig, dessutom när fokuset ligger på en gimmick som ev. 1:1-rörelser. 06/05 Gud vad spelföretagen mjölkar wii-kontrollernas rörelsestyrning. Ska vi se om det inte blir Star Wars Lightsaber Duels av hela ekipaget. 06/05 Agreed 06/05 Med MotionPlus blir 1:1 verklighet! Red Steel 2 kräver att man har MotionPlus, dem första spel som stödjer tillbehöret är Grand Slam Tennis och Tiger Woods 10 som släpps snart här i Europa. Men RS2 kommer stödja tillbehöret fullt ut, speciellt vid svärd... 06/05
Skicka en rättelse