Ett nytt filmklipp från #Wolfenstein har letat sig in i filmavdelningen. Temat är spelets vapen och i centrum står partikelkanonen, en synnerligen kraftfull skapelse som ser ut att kunna göra processen kort med nazisterna. Se själv nedan.

[video=3041]
Wolfenstein baseras på #Id Softwares spelmotor Id Tech 4 (samma som i #Doom 3, fast givetvis uppfräschad). Releasdatum saknas men det spekuleras i att titeln når butik under året.

S*tan vad kräsna folk har blivit, inte konstigt att wii säljer när det är det är spelen som köps av dem som inte är kräsna (barn och barn... sedan mera barn och barn fast föräldrarna betalar ju iofs). Men okej det var ingen speciellt bra video kan jag... 08/05 Helt felplacerat vapen.. man säger inte wow direkt. 07/05 NiceXD 07/05 Jag vill ha detta spel! Körde nyligen RtCW och har blivit så Wolfensteinbesatt! Känns som om det kommer att bli bästa spelet 2009 (enligt mig) :D:D:D:D:D Köp,köp, KÖP! 07/05 Kan inte själv avgöra om det ser bra ut då nostalgin sög ut min hjärna genom näsan medan jag kollade. 07/05 Är ju en jävla tur att gamplayet är gammalt, dagens spel är ju helt vrickade med knappar som gör att gubben hoppar över ett staket på något krångligt sätt istället för att man själv gör det med mera. Nej jag vill ha tillbaka det gamla gameplayet där du... 07/05 Usch vilka stela gubbar för att vara ett spel som släpps nu. Nej, intresset är ju minst sagt svalt.. 07/05 hm det ser inte kul ut... 07/05 Hoppas verkligen att denna film bara visade upp vapnet för om AI på fienden skulle va sådär i det färdiga spelet så verkar det inte så intessant. Svårt att värdera hur spelet ser ut då filmen i sig var i väldigt dålig kvalite. 07/05 Oinspirerat var ordet... Gameplayet verkar stelt och gammalt (de har iaf inte visat något än som får mig att tänka motsatsen än), grafiken inget imponerande och i art-stylen är inget som skriker Wolfenstein precis. Tror det här spelet floppar rätt hårt.... 07/05
Skicka en rättelse