Förmiddagens obekräftade bilder på #DJ Hero-kontrollerna visade sig vara äkta när #Activision presentar årets lineup i Guitar Hero-varumärket. Samtidigt passar de på att avtäcka #Guitar Hero 5, #Band Hero samt bekräfta det envisa ryktet om att #Van Halen får en egen spinoff.

Att en femte del ska släppas i den populära musikserien borde inte förvåna någon men Band Hero är något av en överraskning. Det ska sikta på en yngre målgrupp så vi gissar att alla låtar som innehåller svordomar och annat stötande material inte är välkomna, det ska bli en familjetitel helt enkelt. Vi hoppas på Trazan och Banarne som svensk representant i låtlistan.

Vi får också veta att inte bara blir dunkadunka i #DJ Hero utan det ska mixas hip-hop, R&B, Motown, electronica och dance på den nu officiella skivtallriksreplikan.

Bra eller dåligt? Sjung ut i forumet!

mjo, men folk lär sig ju tillslut. men FL är ju inget dåligt program. lätt att börja med svårt att bemästra. 08/05 dj hero ser ju extremt löjligt ut. van halen är väl heller inget band jag respekterar så det verkar ju inte heller speciellt intressant. Fruity Loops är visst ett bra musikprogram, dock inte så roligt kanske om man inte har plugins och intelligens 8-) 08/05 Låter häftigt att man ska kunna köra flera stycken som ett band. Som Rock Band fast får hoppas att dem här instrumenten håller bättre. Men förstår inte varför dem gör så många olika slags "Hero" spel. Guitar-Hero, Band-Hero och nu DJ-Hero. Det känns näs... 08/05 Ska göra ett spel som heter Activision Hero, det ska gå ut på att pumpa ut så många halvkassa musikspel som möjligt 08/05 FL Studio är så bra som man gör det. Är man kass, så blir programmet oerhört begränsat. 08/05 Att du jämför dj hero med fruityloops är ju skrattretande. Inte för att FL studio är ett så värst bra musikprogram, men att jämföra det med ett spel är ju inte riktigt rättvist. 07/05 Det här är ju en dålig version av Beatmania, som förövrigt var ett GRYMMT lir. Det enda musikspelet jag verkligen gillat. 07/05 Nu är det lite väl överflödigt med musik spel. DJ Hero? Där går gränsen 07/05 DJ-Hero f*n va töntigt :P GH är en sak men att sälja DJ spel låter väl lite väl mjölkat, snart kommer väl Sax-hero eller trumbone-hero 07/05 "Det ska sikta på en yngre målgrupp så vi gissar att alla låtar som innehåller svordomar och annat stötande material inte är välkomna" Låtarna i de andra spelen är ju sensurerade. Och nu för tiden så lyssnar väl alla ungar på skit som spelas på mtv iaf.... 07/05
Skicka en rättelse